Partyflock
 
­

Blijdorp Festival laat tickets kosteloos reserveren voor nieuwe editie op 7 augustus

gepubliceerd door , op
Door het starten met vaccineren en de introductie van een garantiefonds voor evenementen die plaatsvinden vanaf Q3 2021 is er hoop voor - een deel van - de komende festivalzomer.

Blijdorp Festival 2021 staat gepland op zaterdag 7 augustus en de organisatie kan, net als alle kaartkopers en artiesten, niet wachten om weer samen te komen en het ultieme festivalgevoel met elkaar te beleven.

Organisator Stichting De Wijze Uil wil ervoor zorgen dat iedereen die de komende editie niet wil missen straks naar Blijdorp kan. Maar zolang er geen officiële GO is voor 7 augustus voelt het niet goed om de overgebleven tickets te verkopen. Daarom gaat Blijdorp Festival werken met een reserveringssysteem.

Blijdorpers zonder ticket kunnen vanaf aanstaande dinsdag 12.00uur kaartjes reserveren op blijdorpfestival.nl. Per persoon kunnen kosteloos maximaal twee tickets worden gereserveerd. Zodra het zeker is dat het evenement doorgaat ontvangen festivalgangers een ticketlink om af te rekenen.

Blijdorp Festival kon in augustus 2020 niet doorgaan in verband met de Corona maatregelen. Tickets die in 2020 gekocht zijn worden automatisch omgezet zodat ze geldig zijn voor de nieuwe editie. Kaartkopers hebben hierover een email ontvangen.