Partyflock
 
­

De talentvolle Melissa Lopes brengt EP Gemini uit

gepubliceerd door , op
De Rotterdamse Melissa Lopes brengt vandaag haar nieuwe EP 'Gemini' uit. Op deze EP reflecteert de R&B-zangeres aan de hand van de kenmerken van het sterrenbeeld Tweelingen op haarzelf. Er is een volwassen Melissa Lopes te horen met diepgaande lyrics en sterke gevoelsuitingen in de woorden die ze kiest. De eerste twee singles 'Pie' en 'Life is Simple' geven hier al een goede inkijk van. Op haar meest persoonlijke track met de gelijknamige titel 'Gemini' zingt ze op een zwoele productie over haar twijfels betreffende een moeilijk lopende relatie. De talentvolle zangeres is getekend bij Couture 33, het label van Winne. De hiphoplegende levert bovendien een bijdrage op 'Laat me'. Op de EP staan 10 nummers en deze is vanaf vandaag te beluisteren.

"Ik ben een Gemini. Mijn gevoelens liggen in deze EP. En dan heb ik het over relaties met vrienden, vriendjes of zelfs de muziekindustrie. Alles wat ik niet heb geuit door middel van praten heb ik in deze EP gestopt."
- Melissa Lopes

Beluister 'Gemini' hierKenmerken van mensen met het sterrenbeeld Tweelingen zijn onder meer spontaniteit, uitgaand, free spirit en het omzetten van gevoelens naar creatieve uitingen. Melissa zelf is een charmante, vrolijke en spontane vrouw waar de kenmerken van een Tweelingen volledig in terug te zien zijn.

Opgegroeid in een muzikale familie, ontdekte Melissa Lopes haar talent bij toeval. Haar zus nodigde haar uit op een podium om een liedje te zingen en het talent was ontdekt. Hierna bracht zij in 2016 twee cover-medleys uit. Deze gingen meteen viraal en waren beide goed voor meer dan 1 miljoen streams. Hierop volgde haar debuut-EP 'Single'. Deze EP werd goed ontvangen met als grootste hit 'Twijfels', welke al ruim 3 miljoen keer is gestreamed.