Partyflock
 
­

ASOT1000 Celebration Weekend verkoopt in recordtijd uit · Armin van Buuren's jaarlijkse trance evenement vindt plaats op 3 & 4 September 2021

gepubliceerd door , op
flyer A State Of Trance
Alle tickets voor het aankomende ASOT1000 Celebration Weekend zijn binnen vier uur tijd volledig uitverkocht. Hiermee is deze editie het snelst uitverkochte A State Of Trance evenement aller tijden. Maar liefst 55,000 fans uit 92 landen hebben kaarten weten te bemachtigen voor het grootste trance festival ter wereld. Met trance icoon Armin van Buuren als headliner van het evenement op 3 & 4 september in de Jaarbeurs in Utrecht, belooft het een onvergetelijk evenement te worden, waar trance fans wereldwijd maandenlang naar zullen naar uitkijken.

Het eenmalige ASOT 1000-feestweekend begint op vrijdag 3 september met een eerbetoon aan twintig jaar A State of Trance, waarbij Armin van Buuren samen met een aantal speciale gasten zal optreden. De tweede show op zaterdag 4 september is een viering van ASOT in lijn met de vorige edities en een vooruitblik naar wat er nog komen gaat voor A State of Trance. Het thema van de show 'Turn the World Into a Dancefloor' weerspiegelt de allesomvattende boodschap die vanaf het allereerste begin aan de basis stond van 'A State Of Trance'.

Doordat de vraag groter is dan de capaciteit, heeft organisator ALDA bekend gemaakt een wachtlijst te openen voor teruggevallen tickets. Fans die de kaartverkoop hebben gemist, kunnen zich inschrijven voor een wachtlijst om zo nog kans te hebben om tickets te verkrijgen. Meer informatie over de wachtlijst wordt later bekend gemaakt.