Partyflock
 
­ Nederland

Corona slaat diepe krater in festivallandschap

gepubliceerd door , op
Corona slaat diepe krater in festivallandschap
24 december 2020
Op basis van festivalcijfers 2019 en de geprognotiseerde groei van de sector was de verwachting dat 2020 zou uitkomen op bijna 1200 kunst- en cultuurfestivals die gezamenlijk 27,4 miljoen bezoeken zouden generen. De echte cijfers van 2020 laten echter een geheel ander beeld zien. In 2020 vonden er uiteindelijk 190 festivals (17% van de forecast voor 2020) plaats, met bij elkaar slechts 1,4 miljoen (5% van de forecast voor 2020) bezoeken. Dit blijkt uit de Festival Monitor, het jaarlijkse onderzoek naar de feiten en cijfers van de Nederlandse festivalmarkt.

Met deze terugval komt de Nederlandse festivalmarkt terug op het niveau van 1985. En dat terwijl de festivalsector er begin 2020 zo goed voor stond.



De helft van het aantal festivals in 2020 vond bovendien in de pre-coronamaanden (tot en met medio maart 2020) plaats. In die periode werden vrijwel alle bezoeken van 2020 gerealiseerd. Respons becijferde onlangs een omzetderving van 90% (€ 2 miljard) voor de gehele publieksevenementensector in 2020.

Bezoekersbestedingen in 2019 bijna op € 1 miljard
De rampzalige cijfers van 2020 staan in schril contrast tot de recordcijfers van 2019. Bestedingen van bezoekers (o.a. tickets, eten & drinken) kwamen in 2019 uit op € 961 miljoen en braken bijna door de magische grens van €1 miljard euro. De brutorecette steeg in 2019 naar een recordhoogte van € 300 miljoen en bijna 10 miljoen verkochte tickets.

Heineken, Ministerie OC&W, Rotterdam en Fonds Podiumkunsten grootste festivalfinanciers in 2019
In 2019 gaven publieke en private instellingen en bedrijven € 98,2 miljoen uit aan kunst- en festivals. Dat is 5% meer dan in 2018. In de periode 2015 – 2019 namen de publieke en private bijdragen met bijna 40% toe. Met ruim € 9 miljoen is Heineken de grootste festivalfinancier van Nederland. De diverse merken van de bierbrouwer worden getapt op 240 festivals. Heineken heeft contracten met o.a. ID&T en Mojo. Grolsch (€ 2 miljoen) en Coca-Cola (€ 1,8 miljoen) volgen op afstand.
Via de culturele basisinfrastructuur (BIS) gaf het Ministerie van OC&W in 2019 € 8,1 miljoen uit aan 8 festivals. Het hoogste bedrag ging naar het Amsterdamse Holland Festival (€ 3,2 miljoen). De gemeente Rotterdam is met € 7,3 miljoen (€ 11,30 per inw.) zowel in absolute bedragen als in subsidie per inwoner, de grootste lokale festivalfinancier. Amsterdam (€ 5,5 milj./€ 6,40 per inw.) en Den Haag (€ 4,3 milj./€ 8 per inw.) zijn de runners up. Het Fonds Podiumkunsten ondersteunde in 2019 68 festivals voor een totaalbedrag van € 6,4 miljoen. De andere 5 rijksfondsen gaven tezamen € 3,5 miljoen aan bijna 60 festivals uit.

Over de Festival Monitor
De Festival Monitor is het jaarlijkse onderzoek naar de feiten en cijfers van de Nederlandse festivalmarkt. Het onderzoek bevat onder andere de branchecijfers van festivals die Respons onder auspiciën van de Vereniging van Evenementen Makers (VVEM) opstelt.

Over Respons en de VVEM
Respons is een kennis-, onderzoek- en adviesbureau gespecialiseerd in evenementen, toerisme en citymarketing. Kern van de activiteiten zijn evenementendata die verzameld, onderzocht, verrijkt en geanalyseerd worden. Als bureau verzorgt Respons onder andere evenementenanalyses, quick scans, invulling publiek-private samenwerkingen, gebiedsmarketing, management & organisatie vraagstukken en cityhospitality.

De VVEM, Vereniging Van EvenementenMakers, is de branchevereniging voor iedereen die professioneel betrokken is bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van publieksevenementen.

32 opmerkingen

Ben bang dat net zoals in de horeca veel zal omvallen en straks alles alleen in handen van grote ketens of van kinderen met stinkend rijke ouders is.
laatste aanpassing
Uitspraak van rick65 op zaterdag 26 december 2020 om 12:53:
Ben bang dat net zoals in de horeca veel zal omvallen en straks alles alleen in handen van grote ketens of kinderen van stinkend rijke ouders is.


Dat is ook het hele plan van het witte boorden schorriemorrie.
Uitspraak van Tumult op zondag 27 december 2020 om 12:06:
Uitspraak van rick65 op zaterdag 26 december 2020 om 12:53:▶Ben bang dat net zoals in de horeca veel zal omvallen en straks alles alleen in handen van grote ketens of kinderen van stinkend rijke ouders is.
Dat is ook het hele plan van het witte boorden schorriemorrie.


Oke wappie
 
Corona slaat diepe krater in festivallandschap

Niet door COVID, wel door VN Agenda 2030, WEF The Great Reset en ID2020.

Oke wappie

NOS/RTL/NU schaap gespot: ik raad je aan eens wat interviews bij Café Weltschmerz en BLCKBX te kijken, met wérkelijke experts en zonder propaganda en censuur. Internationale kanalen: The Corbett Report, The Solari Report, Spiro Skouras, Computing Forever, Dr Mercola ; ik raad je aan deze kanalen op Bitchute.com op te zoeken, want Youtube/Google/Apple/Facebook/Twitter/etc censureert alles wat tegen de fascistische, globalistische agenda ingaat. Ook Dr Vernon Coleman op BrandNewTube heeft een tamelijk uitgesproken mening over de gang van zaken. Ook onze eigen hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel deelt deze uitgesproken meningen, ook hij is te zien op Bitchute, aangezien Youtube hem ook steeds meer censureert: eerlijke, open wetenschap is verboden vanaf heden, aangezien dat de leugens direct blootlegt. Tienduizenden artsen en experts wereldwijd hebben dit feit reeds onderschreven.

Maar je hoeft mij niet te geloven: zoek eens een aantal randomized control trials op van de combinatie hydroxychloroquine/zink/azithromycine en van het middel Ivermectine. Beiden werden zwartgemaakt door de WHO, dezelfde WHO die deze middelen al decennialang gebruikt voor allerlei kwalen en zelfs "essentieel" acht als onderdeel van de pharmaceutische voorraden van landen. Zuid-Afrika, waar men zogenaamd nu een enorm gevaarlijke mutatie van COVID heeft, heeft zojuist Ivermectine verboden omdat het "gevaarlijk" zou zijn: https://www.globalresearch.ca/south-african-drugs-regulator-bans-miracle-covid-19-treatment-unsafe/5733766 , https://www.globalresearch.ca/first-country-bans-ivermectin-lifesaver-covid-us-next/5733764

Hier Enge Hugo in reactie op Van Haga inzake Ivermectine: https://www.youtube.com/watch?v=wgeg-HVg6fc ; hij weigert simpelweg te luisteren, in al zijn arrogantie. We hebben prima werkende middelen, maar ze worden verboden omdat de elite deze "crisis" hard nodig heeft. Zij hebben deze "crisis" veroorzaakt, met hun "maatregelen", niet een virus wat even gevaarlijk is als de griep (zie cijfers WHO, CDC, NHS, RIVM).

Jij dacht trouwens weer te kunnen feesten, nadat je je levensgevaarlijke spuitje hebt gehad? Vergeet het maar: https://www.youtube.com/watch?v=r7LuvvqqZNU

Men heeft schijt aan alle schade die ze aanrichten, ze verbieden zelfs onderzoek ernaar, wat bewijst dat ze er absoluut niet voor het volk en onze veiligheid zitten, wat continu als kutsmoes voor deze dictatuur gebruikt wordt: https://www.youtube.com/watch?v=9ANCFAkRywI ; het hoofd van het CDC (!) heeft zelfs al aangegeven dat drank- en drugsmisbruik als gevolg van depressie door deze (gecreëerde) crisis meer doden aan gaat richten dan COVID ooit zal doen. Als dat je ogen niet opent dan weet ik niet wat het wel gaat doen...

Nederlandse documentaire van medische en economische experts over deze nachtmerrie (ook verwijderd door Youtube, dus op het juiste spoor): https://docsfair.nl/covid19movie/

Noem mij een wappie, je doet maar: ik heb afgelopen jaar 3000 (!) uur aan wetenschappelijke rapporten en interviews met wetenschappers op allerlei relevante gebieden zitten lezen/kijken en ik kan maar tot één conclusie komen: dit is vooropgezet werk.
laatste aanpassing
Juist. Dat dus. Goede opmerking beste heer.
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 9 januari 2021 om 15:11:
blablabla


Graag maak ik een digitale afspraak met je over 5 jaar.
Dan zul je inmiddels wel inzien hoe verziekt je beeld is door alle bullshit wat je op internet leest.

Voor de rest:

Fijne dag, probeer wat minder te internetten en wat minder makkelijk beïnvloedbaar te zijn.
Uitspraak van Genieter op donderdag 14 januari 2021 om 13:38:
wat minder te internetten


Makkelijk verwijten maken, maar hoe kijk jij tegen het hele gebeuren rond covid-19 aan dan?
Uitspraak van Tumult op donderdag 14 januari 2021 om 19:33:
Uitspraak van Genieter op donderdag 14 januari 2021 om 13:38:▶wat minder te internetten
Makkelijk verwijten maken, maar hoe kijk jij tegen het hele gebeuren rond covid-19 aan dan?


VIa dagelijks nieuws.

Verwachte reactie: Schaap, nos fakenews, nwo, gates, chip,
Uitspraak van Genieter op donderdag 14 januari 2021 om 13:38:
Fijne dag, probeer wat minder te internetten en wat minder makkelijk beïnvloedbaar te zijn.


En dan zo'n opmerking geven :facepalm: graag maak ik een digitale afspraak met je over 5 jaar om te laten zien hoe bekrompen je wereld beeld was.
Uitspraak van Genieter op woensdag 20 januari 2021 om 13:33:
VIa dagelijks nieuws.


heb je geen eigen mening erover dan? Of krijg je dat ook via het nieuws?
 
Uitspraak van Genieter op woensdag 20 januari 2021 om 13:33:
VIa dagelijks nieuws.


Propaganda dus.

Verwachte reactie: Schaap, nos fakenews, nwo, gates, chip,


Heb je er weleens over nagedacht waarom die onderwerpen zo vaak naar voren komen?

Uitspraak van Genieter op donderdag 14 januari 2021 om 13:38:
Graag maak ik een digitale afspraak met je over 5 jaar.


Dan leef jij niet meer naar alle waarschijnlijkheid, na je twintig "vaccinaties".

Dan zul je inmiddels wel inzien hoe verziekt je beeld is door alle bullshit wat je op internet leest.


Immunologen, epidemiologen, virologen, biotech experts, geschiedkundigen, financiële analisten, geopolitieke analisten: allemaal wappies? Waaronder de meer dan 50.000 (!) medisch experts die The Great Barrington Declaration hebben ondertekend? https://gbdeclaration.org/#read

Laat ik het verhaal omdraaien: zet die debielenkast, ook wel bekend als je televisie, eens een week uit, dan kijk je al een stuk nuchterder naar zaken. En lees je eens in over wat de kritische experts over VN Agenda 2030, WEF The Great Reset en ID2020 zeggen, in plaats van je te laten indoctrineren met die compleet eenzijdige overheidsfabeltjes. Ik heb het hier niet over UFO's, "platte aard", "chemtrails" en meer van die onzin: ik heb het hier over politieke en economische agenda's die open en bloot op tafel liggen en gepromoot worden door globalistische machtsfiguren.

probeer wat minder te internetten


Au contraire mijn beste: ik ga alleen maar meer "internetten". Terwijl jij doorslaapt vecht ik voor, onder andere jouw, vrijheid, maar vooral die van de onschuldigen en weerlozen, kinderen en toekomstige generaties dus. Al talloze wetenschappelijke rapporten naar de juiste personen en instanties gestuurd, die daar ook druk mee aan de slag zijn gegaan.

en wat minder makkelijk beïnvloedbaar te zijn.


Zo sprak het schaap onder SPERTIJD. Je grootouders zouden trots op je zijn, collaboreren met een fascistisch regime...
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Daanic op woensdag 20 januari 2021 om 15:34:
Uitspraak van Genieter op woensdag 20 januari 2021 om 13:33:▶VIa dagelijks nieuws.
heb je geen eigen mening erover dan? Of krijg je dat ook via het nieuws?


Yep: de oude media vertellen je wat je mening dient te zijn, zonder enige werkelijke bewijsvoering. Welkom in Orwell's "1984". Voor degenen die wel graag zelf een mening willen vormen aan de hand van feiten: https://www.blckbx.tv
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 21 januari 2021 om 22:20:
Propaganda dus.


Jaja, zeker propaganda. In de ogen van een wappie inderdaad propaganda.

Groetjes aan Lange Frans en Willem Engel.
Uitspraak van Tumult op woensdag 20 januari 2021 om 13:56:
En dan zo'n opmerking geven :facepalm: graag maak ik een digitale afspraak met je over 5 jaar om te laten zien hoe bekrompen je wereld beeld was.


Gooi je email maar in DM, ik zet wel een herinnering voor over vijf jaar.
 
Uitspraak van Genieter op woensdag 27 januari 2021 om 09:18:
Jaja, zeker propaganda. In de ogen van een wappie inderdaad propaganda.

Groetjes aan Lange Frans en Willem Engel.


Die volg ik niet. Wie ik wel volg: James Corbett (Corbett Report), Catherine Austin Fitts (The Solari Report), Spiro Skouras, Dr Vernon Coleman, Dr Mercola, Zerohedge.com , Summit.news , Globalresearch.ca , Off-Guardian.org en zo nog wel wat onafhankelijke kanalen. In Nederland kun je terecht bij Blckbx.tv , Ninefornews.nl en Frontnieuws.com ; allemaal "wappiekanalen" volgens jou, ik weet het. Maar voorlopig vermelden zij meer bewezen feiten en doen zij aan werkelijke bewijsvoering en bronvermelding, in tegenstelling tot de oude media, die slechts nakakelen wat hun bazen de multimiljardairs en de overheden hen vertellen. Het merendeel van de VS is ook "wappie" gegaan volgens jou: "America's Trust In The Mainstream Media Hits An All-Time-Low (And "Journalists" Are Shocked)": https://www.zerohedge.com/political/americas-trust-mainstream-media-hits-all-time-low-and-journalists-are-shocked

Verder veel artsen, waaronder John P. Ioannidis, misschien zegt de naam je wel iets aangezien je zo goed op de hoogte bent. Hier nog wat statements van hem: https://www.frontnieuws.com/wetenschapper-vernietigt-de-corona-sprookjes-van-regeringen-en-elites ; volgens jou kennelijk ook een grote vriend van Lange Frans en Willem Engel en een "wappie". Want iedereen die niet het officiële narratief van de corrupte WHO en overheden volgt is automatisch een mongool, logisch. Orwell zou er zwetend wakker van worden...

Hier nog een vracht artsen, over de onnodige en potentieel gevaarlijke vaccins: https://www.frontnieuws.com/dokter-sloopt-gates-covid-vaccin-in-vernietigende-analyse ; allemaal "wappies die vrienden van Lange Frans en Willem Engel zijn" natuurlijk.

Misschien moet je ook eens luisteren wat Kary Mullis, de uitvinder van de PCR techniek (niet test), over het uitroepen van een pandemie op basis van PCR "testen" (zeker met te hoge CT cycles) zei en wat hij van Fauci vond: https://www.youtube.com/watch?v=iWOJKuSKw5c , https://www.youtube.com/watch?v=Oza1j2_WqBk ; ook een "wappie" natuurlijk.

Hier vier intensivisten van het Radboud UMC, die eigenlijk effectief hiermee The Great Barrington Declaration onderschrijven, over het achterlijke beleid van de overheid: "Intensivisten: de maatregelen eisen een te grote tol": https://www.nrc.nl/nieuws/2021/01/31/maatregelen-eisen-te-grote-tol-a4029894 ; ook "wappies" volgens jou.

Leuk stukje voor jou, van een psycholoog (ook een "wappie"): "‘Laten we stoppen het woord ‘wappie’ rond te strooien’": https://www.ad.nl/werk/laten-we-stoppen-het-woord-wappie-rond-te-strooien~a37b2104/
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op maandag 1 februari 2021 om 15:21:
Die volg ik niet. Wie ik wel volg: James Corbett (Corbett Report), Catherine Austin Fitts (The Solari Report), Spiro Skouras, Dr Vernon Coleman, Dr Mercola, Zerohedge.com , Summit.news , Globalresearch.ca , Off-Guardian.org en zo nog wel wat onafhankelijke kanalen. In Nederland kun je terecht bij Blckbx.tv , Ninefornews.nl en Frontnieuws.com ; allemaal "wappiekanalen" volgens jou, ik weet het. Maar voorlopig vermelden zij meer bewezen feiten en doen zij aan werkelijke bewijsvoering en bronvermelding, in tegenstelling tot de oude media, die slechts nakakelen wat hun bazen de multimiljardairs en de overheden hen vertellen. Het merendeel van de VS is ook "wappie" gegaan volgens jou: "America's Trust In The Mainstream Media Hits An All-Time-Low (And "Journalists" Are Shocked)": https://www.zerohedge.com/political/americas-trust-mainstream-media-hits-all-time-low-and-journalists-are-shocked

Verder veel artsen, waaronder John P. Ioannidis, misschien zegt de naam je wel iets aangezien je zo goed op de hoogte bent. Hier nog wat statements van hem: https://www.frontnieuws.com/wetenschapper-vernietigt-de-corona-sprookjes-van-regeringen-en-elites ; volgens jou kennelijk ook een grote vriend van Lange Frans en Willem Engel en een "wappie". Want iedereen die niet het officiële narratief van de corrupte WHO en overheden volgt is automatisch een mongool, logisch. Orwell zou er zwetend wakker van worden...

Hier nog een vracht artsen, over de onnodige en potentieel gevaarlijke vaccins: https://www.frontnieuws.com/dokter-sloopt-gates-covid-vaccin-in-vernietigende-analyse ; allemaal "wappies die vrienden van Lange Frans en Willem Engel zijn" natuurlijk.

Misschien moet je ook eens luisteren wat Kary Mullis, de uitvinder van de PCR techniek (niet test), over het uitroepen van een pandemie op basis van PCR "testen" (zeker met te hoge CT cycles) zei en wat hij van Fauci vond: https://www.youtube.com/watch?v=iWOJKuSKw5c , https://www.youtube.com/watch?v=Oza1j2_WqBk ; ook een "wappie" natuurlijk.

Hier vier intensivisten van het Radboud UMC, die eigenlijk effectief hiermee The Great Barrington Declaration onderschrijven, over het achterlijke beleid van de overheid: "Intensivisten: de maatregelen eisen een te grote tol": https://www.nrc.nl/nieuws/2021/01/31/maatregelen-eisen-te-grote-tol-a4029894 ; ook "wappies" volgens jou.

Leuk stukje voor jou, van een psycholoog (ook een "wappie"): "‘Laten we stoppen het woord ‘wappie’ rond te strooien’": https://www.ad.nl/werk/laten-we-stoppen-het-woord-wappie-rond-te-strooien~a37b2104/


Fijn jongen. Ik wil je adviseren niet zo veel moeite aan mij te besteden, Ik kan mijn tijd beter besteden, zou jij ook moeten doen dan vreemden op internet proberen te overtuigen van je verziekte gedachten, Zonde van de moeite! Groetjes
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Genieter op dinsdag 2 februari 2021 om 10:25:
Fijn jongen. Ik wil je adviseren niet zo veel moeite aan mij te besteden, Ik kan mijn tijd beter besteden, zou jij ook moeten doen dan vreemden op internet proberen te overtuigen van je verziekte gedachten, Zonde van de moeite! Groetjes


Dus je geeft simpelweg toe dat je een hersenloos schaap bent wat niet in staat is tot zelf nadenken, maar wel anderen, die dit wel doen, afzeikt, omdat je kennelijk niets beter met je leven te doen hebt? Ok, duidelijk.

Zo gaat het overigens altijd: de conformdenkers, de schapen, hebben inhoudelijk geen enkel werkelijk argument, alleen smijten met modder, geen enkele werkelijke wetenschap kunnen zij aanleveren. Leer hiervan mensen: jullie worden massaal belazerd.

En voor degenen die overwegen de levensgevaarlijke vaccins wel te gaan accepteren, lees dit even:

https://www.frontnieuws.com/verborgen-studie-covid-19-vaccin-valt-volgens-immunoloog-eigen-lichaam-aan-bij-nieuwe-ziekte/
https://www.frontnieuws.com/duitse-artsen-en-apothekers-steunen-niet-langer-meer-de-inentingscampagne-geen-informatie-over-risicos-voor-corona-gevaccineerden/

In tegenstelling tot de heer Genieter geef ik namelijk wel om mijn medemens.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 3 februari 2021 om 13:30:
Dus je geeft simpelweg toe dat je een hersenloos schaap bent wat niet in staat is tot zelf nadenken, maar wel anderen, die dit wel doen, afzeikt, omdat je kennelijk niets beter met je leven te doen hebt? Ok, duidelijk.

Zo gaat het overigens altijd: de conformdenkers, de schapen, hebben inhoudelijk geen enkel werkelijk argument, alleen smijten met modder, geen enkele werkelijke wetenschap kunnen zij aanleveren. Leer hiervan mensen: jullie worden massaal belazerd.

En voor degenen die overwegen de levensgevaarlijke vaccins wel te gaan accepteren, lees dit even:

https://www.frontnieuws.com/verborgen-studie-covid-19-vaccin-valt-volgens-immunoloog-eigen-lichaam-aan-bij-nieuwe-ziekte/
https://www.frontnieuws.com/duitse-artsen-en-apothekers-steunen-niet-langer-meer-de-inentingscampagne-geen-informatie-over-risicos-voor-corona-gevaccineerden/

In tegenstelling tot de heer Genieter geef ik namelijk wel om mijn medemens.


Is helemaal prima hoor, laat je weten als de wereld gered hebt? veel wap plezier verder, groetjes.
laatste aanpassing
Geestelijk niet sterk genoeg zijn is geen schande meneer genieter.
 
Uitspraak van Genieter op woensdag 3 februari 2021 om 13:39:
Is helemaal prima hoor, laat je weten als de wereld gered hebt? veel wap plezier verder, groetjes.


Lul maar een eind heen knul, niemand heeft het over "de wereld redden". Succes met je immuunaandoeningen over een paar jaar he!
.
laatste aanpassing
Dat heet boeren verstand.
Uitspraak van verwijderd op zondag 7 februari 2021 om 22:47:
Lul maar een eind heen knul, niemand heeft het over "de wereld redden". Succes met je immuunaandoeningen over een paar jaar he!


Welke opleiding heb jij gevolgd om te kunnen zeggen dat ik over een paar jaar imuunnaandoeningen heb?
 
Uitspraak van Genieter op dinsdag 16 februari 2021 om 08:51:
Welke opleiding heb jij gevolgd om te kunnen zeggen dat ik over een paar jaar imuunnaandoeningen heb?


Hoezo, begin je toch wat zenuwachtig te worden? ;)

Om mijn ingenieurstitel te behalen moest ik ook in staat zijn begrijpend te kunnen lezen, in zowel het Nederlands als Engels. Derhalve heb ik het afgelopen jaar duizenden rapporten en experts gelezen over de stand van zake inzake zowel COVID, de gevolgen en schade van de maatregelen en de vaccins.
Hoeveel medisch experts wil je hebben die waarschuwen voor het zeer reëele risico op ernstig bijwerkingen op langere termijn (van enkele maanden tot zelfs tien jaar later) inzake mRNA vaccins?

Hier een simpel, overzichtelijk lijstje voor je, wat prachtig samenvat waarom je simpelweg een naïeve idioot bent als je zo'n vaccin accepteert: https://www.ninefornews.nl/stel-je-vrienden-die-het-coronavaccin-willen-deze-5-vragen/

Vooral de medische sector staat niet te springen om het vaccin (ik heb talloze medici gesproken het afgelopen jaar, allemaal erg afwachtend, velen al vastbesloten het vaccin te weigeren), hier weer een prachtige voorbeelden daarvan:
https://www.frontnieuws.com/vooral-dokters-verpleegkundigen-en-politici-willen-geen-coronavaccinatie/
https://www.frontnieuws.com/artsen-vaccinatie-in-saarland-54-procent-kwam-niet-opdagen-minister-van-volksgezondheid-boos/
https://www.cbsnews.com/news/covid-vaccine-health-care-worker-reluctance/

Gezien de ernst van de bijwerkingen en het zeer lage gevaar van COVID (alleen gevaarlijk voor de allerzwaksten) snap ik hun weigering zeer goed:
https://www.frontnieuws.com/coronavaccins-groot-brittannie-geeft-rapport-vrij-over-dodelijke-bijwerkingen/
https://www.frontnieuws.com/duitsland-reeds-113-mensen-overleden-na-covidvaccinatie/
https://www.ninefornews.nl/plotseling-iedereen-ziek-oostenrijks-ambulancepersoneel-valt-uit-na-coronavaccinatie/
https://www.ninefornews.nl/horrorverhaal-wereldwijd-sterfgevallen-en-besmettingen-kort-na-coronavaccinatie/

En dan als klap op de vuurpijl dit: "Studie: Coronavirusinfectie zorgt voor brede immuniteit": https://www.frontnieuws.com/studie-coronavirusinfectie-zorgt-voor-brede-immuniteit/ ; absoluut geen vaccins nodig dus.

De Duitsers zijn zelfs weer vol in de nazimodus gegaan, die sturen soldaten in camouflagekleding om bejaarden onder dwang te vaccineren: https://www.ninefornews.nl/schokkend-klokkenluidersbericht-doden-na-vaccinatie-in-tehuis-berlijn/

In de mainstream lees je dit allemaal niet, dus je kunt wel weer gaan mekkeren over "nepnieuws sites", maar de bronnen en rapporten staan overal bij vermeld.

En als het allemaal zo "transparant", "eerlijk" en "zuiver" is, waarom zijn de contracten met de vaccinfabrikanten dan geheim? Waarom zijn brieven van Enge Hugo aan de Tweede Kamer dan officieel tot "staatsgeheim" gebombardeerd? Waarom is het OMT overleg dan geheim? Waarom zijn fabrikanten dan niet aansprakelijk voor eventuele schade? Waarom wordt er dan geen enkel kritisch geluid getolereerd en wordt alles op massale schaal gecensureerd? Doe je doppen eens open man.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Tumult op maandag 15 februari 2021 om 21:38:
Dat heet boeren verstand.


En duizenden uren onderzoek.
Uitspraak van verwijderd op woensdag 17 februari 2021 om 19:56:
Hoezo, begin je toch wat zenuwachtig te worden? ;)

Om mijn ingenieurstitel te behalen moest ik ook in staat zijn begrijpend te kunnen lezen, in zowel het Nederlands als Engels. Derhalve heb ik het afgelopen jaar duizenden rapporten en experts gelezen over de stand van zake inzake zowel COVID, de gevolgen en schade van de maatregelen en de vaccins.
Hoeveel medisch experts wil je hebben die waarschuwen voor het zeer reëele risico op ernstig bijwerkingen op langere termijn (van enkele maanden tot zelfs tien jaar later) inzake mRNA vaccins?

Hier een simpel, overzichtelijk lijstje voor je, wat prachtig samenvat waarom je simpelweg een naïeve idioot bent als je zo'n vaccin accepteert: https://www.ninefornews.nl/stel-je-vrienden-die-het-coronavaccin-willen-deze-5-vragen/

Vooral de medische sector staat niet te springen om het vaccin (ik heb talloze medici gesproken het afgelopen jaar, allemaal erg afwachtend, velen al vastbesloten het vaccin te weigeren), hier weer een prachtige voorbeelden daarvan:
https://www.frontnieuws.com/vooral-dokters-verpleegkundigen-en-politici-willen-geen-coronavaccinatie/
https://www.frontnieuws.com/artsen-vaccinatie-in-saarland-54-procent-kwam-niet-opdagen-minister-van-volksgezondheid-boos/
https://www.cbsnews.com/news/covid-vaccine-health-care-worker-reluctance/

Gezien de ernst van de bijwerkingen en het zeer lage gevaar van COVID (alleen gevaarlijk voor de allerzwaksten) snap ik hun weigering zeer goed:
https://www.frontnieuws.com/coronavaccins-groot-brittannie-geeft-rapport-vrij-over-dodelijke-bijwerkingen/
https://www.frontnieuws.com/duitsland-reeds-113-mensen-overleden-na-covidvaccinatie/
https://www.ninefornews.nl/plotseling-iedereen-ziek-oostenrijks-ambulancepersoneel-valt-uit-na-coronavaccinatie/
https://www.ninefornews.nl/horrorverhaal-wereldwijd-sterfgevallen-en-besmettingen-kort-na-coronavaccinatie/

En dan als klap op de vuurpijl dit: "Studie: Coronavirusinfectie zorgt voor brede immuniteit": https://www.frontnieuws.com/studie-coronavirusinfectie-zorgt-voor-brede-immuniteit/ ; absoluut geen vaccins nodig dus.

De Duitsers zijn zelfs weer vol in de nazimodus gegaan, die sturen soldaten in camouflagekleding om bejaarden onder dwang te vaccineren: https://www.ninefornews.nl/schokkend-klokkenluidersbericht-doden-na-vaccinatie-in-tehuis-berlijn/

In de mainstream lees je dit allemaal niet, dus je kunt wel weer gaan mekkeren over "nepnieuws sites", maar de bronnen en rapporten staan overal bij vermeld.

En als het allemaal zo "transparant", "eerlijk" en "zuiver" is, waarom zijn de contracten met de vaccinfabrikanten dan geheim? Waarom zijn brieven van Enge Hugo aan de Tweede Kamer dan officieel tot "staatsgeheim" gebombardeerd? Waarom is het OMT overleg dan geheim? Waarom zijn fabrikanten dan niet aansprakelijk voor eventuele schade? Waarom wordt er dan geen enkel kritisch geluid getolereerd en wordt alles op massale schaal gecensureerd? Doe je doppen eens open man.


Je hebt dus geen opleiding gevolgd over dit onderwerp? Hang dan aub niet de bioloog uit wijsneus.

https://hoax.fandom.com/nl/wiki/9_For_News Geloof jij lekker die Niburu spacewappies kerel.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Genieter op donderdag 18 februari 2021 om 12:01:
Je hebt dus geen opleiding gevolgd over dit onderwerp? Hang dan aub niet de bioloog uit wijsneus.


Heeft Hugo de Jonge (leraar basisschool) "een opleiding gevolgd over dit onderwerp"? Mark Rutte (personeelschef Unilever)? Bill Gates (software verkoper)? Mark Zuckerberg (Facebook CEO)? Jack Dorsey (Twitter CEO)? Tedros (WHO) is bioloog en heeft massamoord op zijn geweten: https://www.nd.nl/nieuws/varia/1005897/amerikaanse-journalist-klaagt-who-baas-aan-wegens-genoci

Dus wat is nu precies je punt? Jij luister alleen naar overheden en media en de door hen geselecteerde experts, ik luister naar alle experts, waardoor ik geen selectieve bias heb en jij wel. Het merendeel van de experts heeft ernstige zorgen over de veiligheid van de vaccins, maar wordt, uiteraard, uit de mainstream media geweerd. Dat krijg je als de media in dezelfde handen zijn van degenen die de vaccins produceren, zeer hoog in de hierarchie.

Ik "hang de bioloog" niet uit: ik presenteer feiten, die iedereen met een brein (jij dus niet) kan lezen. Het feit dat jij er tot nu toe nul komma nul van hebt kunnen weerleggen spreekt boekdelen, die lulverhaaltjes van Den Haag en het OMT kan ik daarentegen stuk voor stuk weerleggen, met feiten, geen "schattingen" (de "Grote Goochelen met Getallen Show" van WHO/RIVM/OMT).

En blijf jij maar lekker geloven in de werkelijke wappies: de "fact checkers" van de overheid en de gecontrolleerde media, Marion "eigendom van de CCP" Koopmans, Jaap "6 miljoen euro rijker" van Dissel, Ab "Whiskey" Osterhaus en Hugo de Frikandellenverkoper: de feiten staan in de artikelen. ;)

Als we trouwens toch gaan "media factchecken": Zwartboek NOS journaal ; het NOS journaal, wat voor jou ongetwijfeld de definitie van onze realiteit is. :)

Hier mijnheer Zuckerberg (Facebook), die nu ieder kritisch geluid over vaccins (welke dan ook) permanent van Facebook censureert, maar in gelekte video's zelf wel tegen zijn medewerkers zegt zorgen te hebben over de veiligheid van de COVID vaccins: https://www.youtube.com/watch?v=oXWREk7MVqQ

Nogmaals: blijf lekker om de feiten heenpraten vanuit je cognitieve dissonantie en sterkte met je immuunaandoeningen man. (y)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 18 februari 2021 om 12:52:
Heeft Hugo de Jonge (leraar basisschool) "een opleiding gevolgd over dit onderwerp"? Mark Rutte (personeelschef Unilever)? Bill Gates (software verkoper)? Mark Zuckerberg (Facebook CEO)? Jack Dorsey (Twitter CEO)? Tedros (WHO) is bioloog en heeft massamoord op zijn geweten: https://www.nd.nl/nieuws/varia/1005897/amerikaanse-journalist-klaagt-who-baas-aan-wegens-genoci

Dus wat is nu precies je punt? Jij luister alleen naar overheden en media en de door hen geselecteerde experts, ik luister naar alle experts, waardoor ik geen selectieve bias heb en jij wel. Het merendeel van de experts heeft ernstige zorgen over de veiligheid van de vaccins, maar wordt, uiteraard, uit de mainstream media geweerd. Dat krijg je als de media in dezelfde handen zijn van degenen die de vaccins produceren, zeer hoog in de hierarchie.

Ik "hang de bioloog" niet uit: ik presenteer feiten, die iedereen met een brein (jij dus niet) kan lezen. Het feit dat jij er tot nu toe nul komma nul van hebt kunnen weerleggen spreekt boekdelen, die lulverhaaltjes van Den Haag en het OMT kan ik daarentegen stuk voor stuk weerleggen, met feiten, geen "schattingen" (de "Grote Goochelen met Getallen Show" van WHO/RIVM/OMT).

En blijf jij maar lekker geloven in de werkelijke wappies: de "fact checkers" van de overheid en de gecontrolleerde media, Marion "eigendom van de CCP" Koopmans, Jaap "6 miljoen euro rijker" van Dissel, Ab "Whiskey" Osterhaus en Hugo de Frikandellenverkoper: de feiten staan in de artikelen. ;)

Als we trouwens toch gaan "media factchecken": Zwartboek NOS journaal ; het NOS journaal, wat voor jou ongetwijfeld de definitie van onze realiteit is. :)

Hier mijnheer Zuckerberg (Facebook), die nu ieder kritisch geluid over vaccins (welke dan ook) permanent van Facebook censureert, maar in gelekte video's zelf wel tegen zijn medewerkers zegt zorgen te hebben over de veiligheid van de COVID vaccins: https://www.youtube.com/watch?v=oXWREk7MVqQ

Nogmaals: blijf lekker om de feiten heenpraten vanuit je cognitieve dissonantie en sterkte met je immuunaandoeningen man. (y)


Zoek hulp. Wappie.
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Genieter op donderdag 18 februari 2021 om 13:42:
Zoek hulp. Wappie.


Ik heb geen hulp nodig: die COVID snotneus overleef ik wel. Jij straks wel: fijn de rest van je leven meerdere malen per week immuuntherapie. Je bent uitgebreid gewaarschuwd, dus ik zal er geen medelijden mee hebben. :)

En wat betreft "wappie": daar kom je nog wel achter wie er hier de "wappie" is. Al je simpele gescheld komt bij mij toch niet aan: ik ben al maanden compleet ongevoelig voor alle hysterische tirades van jouw simpele soort. :)
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op donderdag 18 februari 2021 om 19:33:
Ik heb geen hulp nodig: die COVID snotneus overleef ik wel. Jij straks wel: fijn de rest van je leven meerdere malen per week immuuntherapie. Je bent uitgebreid gewaarschuwd, dus ik zal er geen medelijden mee hebben. :)

En wat betreft "wappie": daar kom je nog wel achter wie er hier de "wappie" is. Al je simpele gescheld komt bij mij toch niet aan: ik ben al maanden compleet ongevoelig voor alle hysterische tirades van jouw simpele soort. :)


Prima wappie, ok wappie.