Partyflock
 
­

DJ Mag onthult zaterdag nummer 1 dj van de wereld levensgroot op Koninklijk Paleis op de Dam

gepubliceerd door , op
afbeelding DJ Mag onthult zaterdag nummer 1 dj van de wereld levensgroot op Koninklijk Paleis op de Dam
OrganisatieDJ Mag Site
Het is al jaren hét moment waar dance-liefhebbers van over de hele wereld naar uitkijken: wie mag zich dit jaar de nummer 1 dj van de wereld noemen? Voor de jaarlijkse uitreiking van de DJ Mag Top 100 DJs is er dit jaar vanwege de huidige omstandigheden geen feest in Amsterdam, maar DJ Mag en Snapchat slaan de handen ineen om op zaterdag 7 november alsnog iets speciaals en groots te doen in de Nederlandse hoofdstad.

Traditiegetrouw is de uitreiking van de Top 100 DJs tijdens AMF, normaal gesproken het grootste evenement tijdens Amsterdam Dance Event met vorig jaar 40.000 aanwezigen. Dit jaar is de awardshow volledig digitaal. Tijdens de virtuele uitreiking verschijnt de nummer 1 dj bij de bekendmaking tegelijkertijd via Snapchat's augmented reality op het Koninklijk Paleis op de Dam. De Landmarker Lens die speciaal voor deze gelegenheid is ontworpen is vanaf de uitreiking op 7 november beschikbaar op Snapchat.

Voor muziekliefhebbers die zaterdag niet in Amsterdam zijn zal na de uitreiking op Snapchat ook nog een andere verrassing in de lucht te zien zijn.

5 opmerkingen

3 maal raden...­ Aangezien TL niet is doorgegaan hebben DV&­LM veel minder stemmen dus wint Martijn Gerritsen.­
Ik denk Jean.­ Die heeft veel optredens gehad met Willem Engel.­ Als hij niet wint, dan moet het een complot zijn.­
Tiesto uit de top 10.­ Lijkt erop dat de lijst hem niet meer boeit of andersom.­