Partyflock
 
­

Typhoon kondigt album Lighthuis aan en wint 3fm award

gepubliceerd door , op
afbeelding Typhoon kondigt album Lighthuis aan en wint 3fm award
ArtiestTyphoon
Na het releasen van de singles 'Ogen Dicht', 'Alles Is Gezegend' (met Freez) en 'Walnootboom' (met Paskal Jakobsen) heeft Typhoon zijn langverwachte derde album met de titel Lichthuis aangekondigd. De opvolger van het gigantische succes van Lobi Da Basi uit 2014 verschijnt op 30 oktober 2020. Op zijn social media deelde hij zojuist het artwork en de tracklist en gaf hij het startschot voor de pre-order van Lichthuis. Het vinyl verschijnt in december.

Bestel hier alvast het album 'Lichthuis'

"Lichthuis is een reis van persoonlijke groei en universele waarden. Ik ben dankbaar voor dit nieuwe hoofdstuk en kan niet wachten om het nu officieel te delen met de wereld." - Typhoon

Gisteravond speelde Typhoon live op de 3FM Awards vanuit Hedon in Zwolle. Hij werd genomineerd in de categorie 'Beste Track' met 'Alles Is Gezegend' en in de categorie 'Beste Muzikale Initiatief'. Gisteren maakte de jury bekend dat hij de award won voor 'Beste Muzikale Initiatief' met De Tuin van 2020.

Op Lichthuis werkt Typhoon samen met Wende, Roos van Rebergen, Michelle David en natuurlijk Freez en Paskal. De tracklist ziet er als volgt uit:

Tracklist

Gisteren verscheen ook de videoclip voor Walnootboom, hieronder te bekijken.

1 opmerking