Partyflock
 
­

Beleef Oliver Heldens nieuwe exclusieve livestream ervaring "Heldens Everywhere" op televisie

gepubliceerd door , op
De wereldberoemde DJ en producer Oliver Heldens nodigt fans uit om samen met hem op een interactieve reis te gaan tijdens zijn nieuwe epische livestream concept 'Heldens Everywhere'. Oliver draait op 1 oktober, 21.00CEST, een set vol actie die op Cadenza.­tv live gestreamd wordt. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

De exclusieve livestream 'Heldens Everywhere' plaatst Oliver en een verrassende cast van diverse personages in het midden van een steeds veranderend decor, gebaseerd op zes bekende TV show concepten. Live opgenomen vanuit een industriële staalfabriek en theater in Amsterdam, bestaat de productie uit custom-built theaterstukken die de ruimte rond Oliver transformeren in de zes nostalgische thema's voor zijn langverwachte live DJ set.

Met het vernieuwde concept 'Heldens Everywhere' bewijst de meervoudig-platina artiest wederom hoe all-around en creatief hij is. Heldens werd eerder door verschillende media geprezen als een van de creatiefste artiesten tijdens de Covid-19 quarantaine periode. Oliver's liveset in het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam - dat door We Rave You werd bestempeld als 'Set Of The Year' - haalde in samenwerking met Digital Mirage 70.000 dollar op voor het Equal Justice initiative en Color of Change (bekijk de stream hier). Ook was Heldens, in samenwerking met Aston Martin, F1, Heineken en Red Bull, de headliner voor de officiële F1 seizoensopening dat online miljoenen kijkers trok. Daarnaast werd Oliver door Beatport bekroond tot best verkopende Dance Artist op het platform en noemde Katy Perry Heldens remix voor haar wereldberoemde hit "Daisies" haar favoriete remix aller tijden.

De livestream is te bekijken voor $11.99 USD en fans kunnen ervoor kiezen een ticket te upgraden naar een VIP-ticket, waar een limited-edition poster, alleen beschikbaar tijdens de livestream, bij zit inbegrepen. Ticket opties en aanvullende informatie zijn hier te vinden.

Get ready to channel surf with #HeldensEverywhere.

Over Oliver Heldens
De 25-jarige ster Oliver Heldens staat bekend om zijn unieke geluid. Met talloze nummer #1 hits en meer dan 2 miljard cumulatieve streams op zijn naam, is hij niet meer weg te denken uit de scene. Naast dat Heldens één van de meest talentvolle producers is in de industrie, is hij, met een zevende plaats in de 2019 DJ Mag Top 100 DJs pool, ook een van 's werelds favoriete house DJs. Met zijn volgeboekte tourschema claimt Oliver Heldens een plek in de top van het wereldwijde DJ-circuit. Heldens brengt zijn eclectic, high-octane sound naar meer dan 2,5 miljoen fans en laat deze jaarlijks op meer dan 130 shows horen, inclusief als headliner op 's werelds grootste festivals zoals Coachella, Tomorrowland, Lollapalooza, EDC, Ultra en veel meer. Heldens blijft op zijn eigen Heldeep Records label en via RCA Records verschillende clubtracks uit brengen en host daarnaast zijn wekelijkse radioshow Heldeep Radio, de show is te beluisteren op 95 radiostations, in 74 landen en bereikt meer dan 115 miljoen mensen per week.

Over Cadena.tv
Cadenza.tv is een alles-in-één livestream-oplossing en entertainment platform dat digitale communities bouwt rond inspirerende content. Opgericht in 2019 en officieel gelanceerd in 2020, wil Cadenza fans en makers over de gehele wereld met elkaar in contact brengen middels live, premium en interactieve evenementen. Ga voor meer informatie naar Cadenza.­tv.