Partyflock
 
­

Terugblik Jamrock Festival

gepubliceerd door , op
afbeelding Terugblik Jamrock Festival
OrganisatieJamrock Site
Wat in 2005 begon als kleine, wekelijkse clubavond in de Brasil Bar in Amsterdam, is anno 2020 uitgegroeid tot het grootste dancehall/reggae feest van Europa. We hebben het natuurlijk over Jamrock! De organisatie host XXL edities, produceert mixtapes, geeft radioshows en zet in 2017 de eerste editie neer van Jamrock Festival. Sinds de eerste editie hebben artiesten als Gyptian, Kohnsens, Kalibwoy en the one and only WaxFiend met liefde op het podium gestraald. Met Jamrock ben je altijd verzekerd van de lekkerste, nieuwste reggae hits en dancehall tunes. En kan het festival dit jaar niet doorgaan in de Tolhuistuin te Amsterdam? Dan brengt Jamrock het festival gewoon naar je huiskamer!

Tune 4 juli in op Jamrock Online Clubnight!
Iedere zaterdag organiseert Club Paradiso Online Clubnights. Deze zaterdag wordt deze vier uur lang durende clubnacht gehost door Jamrock. Tune in vanaf 20.00u en laat je meevoeren met de dikke line-up. DJ Madbwoy, Dj Richer, D-Masta, Junction Crew en Jayo Tony staan voor jullie klaar. Dans live mee via Zoom of bekijk de livestream via Facebook, Twitch of YouTube.

Tune direct live in met deze Zoomlink op 4 juli vanaf 20.00u.

Houd de Facebookpagina in de gaten voor meer info en de overige livestream links.

Aftermovie 2019
Een terugblik is niet compleet zonder aftermovie. Maak jezelf klaar voor de online clubnight met deze lekkere aftermovie van Jamrock Festival 2019!Wil je nog meer Jamrock? Check dan eens de Soundcloud JamrockXXL. Hier vind je meer dan 200 tracks, mixtapes, livesets en radioshows.Tune in op Jamrock Online Clubnight en laat je entertainen. Dit is geen vervanging van het festival, maar geeft jou een complete avond om helemaal los te gaan! Wij zitten er in ieder geval klaar voor.