Partyflock
 
­

Terugblik Beachrockers

gepubliceerd door , op
Al ruim 10 jaar wordt Beachrockers georganiseerd aan de rand van het Tjeukemeer in Friesland. De laatste jaren is het festival steevast een aantal weken van te voren uitverkocht. Artiesten als Frenna, Donnie. Lil Kleine, Bizzey, Kraantje Pappie, Ronnie Flex & Kris Kross Amsterdam hebben op de Mengelmoes stage menig hart sneller doen kloppen. Maar ook voor houseliefhebbers was er genoeg te beleven met artiesten als Luuk van Dijk, Anotr, Michel de Hey, Benny Rodrigues & Chris Stussy. Tezamen met een prachtige locatie en boordevol entertainment is Beachrockers een absolute aanrader!

Tune vrijdag 3 juli in op de livestream

Ben jij fan van Beachrockers? Dan heeft de organisatie de perfectie winactie voor jou. Je kan namelijk levenslang Beachrockers gastenlijst winnen! Hoe kan je winnen? Kijk vrijdag 3 juli mee naar de livestream van 20:00 tot 21:00u en maak kans op levenslang gastenlijst en een privé dixie! Dit wil je!

Ga snel naar de Facebook voor meer informatie!

Geniet hier nog even na van de aftermovie van 2019!Trommel je squad op of doe een dansje in je woonkamer. Wij zien je bij de livestream!