Partyflock
 
­

Surprise Drive In

gepubliceerd door , op
afbeelding Surprise Drive In
ArtiestenFlexyFrank Site
KES Site
Al jaren leveren KES music en Flexcitement creatief en bijzonder entertainment aan festivals, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Karaoke in een caravan, Disco Bingo of een andere leuke muzikale act; de agenda voor 2020 was bij de ondernemers goed gevuld. Maar wat doe je als door de coronamaatregelen alle boekingen voor de komende maanden geannuleerd zijn? Dan verzin je iets nieuws om mensen een beetje geluk te brengen! Met de Surprise Drive In wordt het feest tot aan de voordeur gebracht! Vanuit een tot DJ booth omgebouwde VW Golf Cabrio verrassen ze iedereen met hun favoriete nummers. Uiteraard op gepaste afstand.

Het feest kan beginnen zodra deze super mobiele DJ's de straat in rijden. Gewapend met confetti verrassen ze jarigen, collega's, geslaagden, ouderen in een verzorgingstehuis of een bruidspaar dat noodgedwongen de dag van hun leven moest verzetten. Afgelopen maanden zijn verschillende gelukkigen op deze unieke manier verrast en vermaakt. Een herinnering die ze nog lang bij zich zullen houden!

Nu ook bedrijven langzamerhand het thuiswerken afbouwen en hun mensen weer naar de werkplek laten komen, is het tijd om ze op een leuke manier te verwelkomen of tijdens de vrijmibo in het zonnetje te zetten! DJ FlexyFrank en Kes komen graag langs voor een klein coronaproof feestje bij bedrijven. Is er besloten om voorlopig thuis te blijven werken? Ze kunnen ze ook een tour langs alle 'thuiswerkplekken' maken.