Partyflock
 
­

'Charly Lownoise & Mental Theo Experience'

gepubliceerd door , op
Woensdagavond kondigde premier Mark Rutte een verdere versoepeling van de huidige coronamaatregelen aan; o.a. geen maximumaantallen voor evenementen meer, mits er voldoende zitplaatsen zijn. Het legendarisch DJ-duo Charly Lownoise & Mental Theo staat daarom nu te popelen om zo snel mogelijk weer live op te gaan treden. Hun uitverkochte afscheidsconcert 'Final Show' in de Amsterdamse Ziggo Dome op zaterdag 18 april jongstleden werd noodgedwongen uitgesteld als gevolg van het coronavirus.

Om de fans te bedanken voor hun geduld, willen Theo & Charly de periode tot aan de uitgestelde Ziggo Dome-show onderbreken met een nieuw en bijzonder evenement: 'Charly Lownoise & Mental Theo Experience', op vrijdag 10 juli aanstaande van 20.00 uur tot 00.00 uur in Poppodium 013 in Tilburg. De voorverkoop start morgen (zaterdag 27 juni) vanaf 10.00 uur via deze ticketlink.

Het idee is om maximaal 100 bezoekers een persoonlijke en intieme live-ervaring met de twee happy hardcore helden te bieden. Om de 1,5 meter-regel na te leven en zo de richtlijnen van het RIVM te waarborgen, zitten de bezoekers tijdens het evenement.

De avond ziet er globaal als volgt uit
  • 20.00 uur: entree 013 Tilburg
  • 21.00 uur: classic house set door Charly Lownoise & Mental Theo
  • 21.30 uur: Q&A door interviewer (met vragen uit het publiek)
  • 22.00-23.30 uur: start concertregistratie '25 Years Of Charly Lownoise & Mental Theo' (met beelden van de twee uitverkochte Ziggo Dome shows in februari 2019)
  • 23.30 uur: DJ set door Charly Lownoise & Mental Theo
  • 00.00 uur: einde

Na afloop krijgen de bezoekers een goody bag mee.

Live-stream 'Charly Lownoise & Mental Theo Experience',
Naar verwachting zal de 'Charly Lownoise & Mental Theo Experience' in no-time uitverkopen. Om alle fans tóch de mogelijkheid te bieden dit unieke evenement bij te wonen, wordt het volledig live gestreamd in HQ audio en video. Voor de live-stream zijn tickets te koop (zie hieronder).

Ticketinfo
Tickets voor de avond in 013 Tilburg zijn vanaf zaterdag 27 juni om 10.00 uur te koop:
* Ticketprijs is €65,40 voor de zaal (inclusief service kosten)
* Ticketprijs is €50,40 voor het balkon (inclusief service kosten)

Tickets voor de livestream kosten €10,- inclusief service fee kosten zijn vanaf zaterdag 27 juni om 11.00 uur te koop.

Ticketlinks
* 013 tickets: www.­013.­nl
* Livestream ticket: ticketpoint.­nl

Het fenomeen Charly Lownoise & Mental Theo
Charly Lownoise & Mental Theo mogen gerust als nationaal muzikaal erfgoed worden bestempeld. Het internationale succes van deze hitmakers –ze scoorden gouden platen en hadden miljoenen fans over de hele wereld– is een kwart eeuw na dato nog steeds immens. In februari 2019, precies 25 jaar nadat 'Wonderful Days' verscheen, vierden Charly Lownoise & Mental Theo hun jubileum met twee uitverkochte shows in de Amsterdamse Ziggo Dome. Een trip terug naar de nineties, waarin de vetste happy hardcore tracks voorbij kwamen; met een groots decor en met onder anderen T-Spoon, Alice DJ, Nakatomi, Darkraver en DJ Jean.

Ramon Roelofs en Theo Nabuurs ontmoeten elkaar begin jaren '90 op Mallorca, waar Theo op dat moment DJ is. Hij ziet Roelofs draaien en dat blijkt voldoende grondslag voor een bromance voor het leven. Al snel wordt het DJ-duo Charly Lownoise & Mental Theo gezien als grondlegger van het vernieuwende genre Happy Hardcore (een combinatie van opzwepende Rave en breakbeats uit Australië, Duitsland en de UK). In 1994 scoort het tweetal zijn eerste hit 'Live at Londen'. De grote doorbraak volgt met de megakraker 'Wonderful Days', hét absolute anthem van de jaren negentig. Het succes is direct gigantisch: ze vliegen de wereld rond en alleen al in 1995 treden ze maar liefst 320 keer op.

Er is geen houden meer aan. Hitsingles als 'Together in Wonderland', 'Stars', 'Your Smile', 'Fantasy World', 'Hardcore Feelings', 'Streetkids' en 'Party' volgen elkaar in een moordend tempo op en domineren de hitlijsten. Wereldwijd verkoopt het iconische nineties DJ-duo meer dan drie miljoen albums. Na een paar immens drukke jaren nemen Charly Lownoise & Mental Theo even wat afstand van elkaar. Theo Nabuurs heeft een aantal jaar zijn eigen televisieshows op TMF, zoals 'Mental Theo On The Road' en de 'Mental Popquizz'. Ramon Roelofs neemt ondertussen tijd voor zichzelf. Hij bekeert zich tot Zen-docent en begint zijn eigen yogastudio in Den Haag, terwijl hij ook nog frequent achter draaitafels verschijnt. Vorige maand bracht Ramon zijn tweede boek 'Zenles in een Wereld Vol Lawaai' uit.

7 opmerkingen


Ticketprijs is €65,40 voor de zaal (inclusief service kosten)

wat een geld voor 4 uurtjes, maar dat zat er dik in dat we dit gaan betalen
Ze zouden toch stoppen? Weer lekker melken.­ Een vraag dan: Theo, wie heeft er meer minderjarige meisjes gezoend, jij of Dutroux?
 
Artiest David M

Uitspraak van rick65 op vrijdag 26 juni 2020 om 14:04:
Een vraag dan: Theo, wie heeft er meer minderjarige meisjes gezoend, jij of Dutroux?

Haha :roflol: En vergeet DJ Jean z'n capriolen ook niet he..;)

Uitspraak van actief op vrijdag 26 juni 2020 om 16:40:
DJ Jean z'n capriolen ook niet he

i got skills baby!! Ik kan met 3, 4, 100 draaitafels draaiien :lol: terwijl ie een :coke: neemt
laatste aanpassing
Ik vind het ook veel geld ja.­ Maar we moeten niet vergeten dat er nu veel minder mensen naar binnen mogen, en de kosten voor de organisatie blijven nagenoeg gelijk.­ Ik zal er niet heen gaan, maar ben blij dat er weer wat georganiseerd kan worden!
laatste aanpassing