Partyflock
 
­

Draaitijden No Bullshit Outdoor Festival

gepubliceerd door , op
afbeelding Draaitijden No Bullshit Outdoor Festival
FeestNo Bullshit · Outdoor Festival
Datumzaterdag 31 juli 2004
LocatieDe Goffert Site
Aanstaande zaterdag vindt in de Nijmeegse De Goffert het outdoor festival No Bullshit plaats. Tachtig procent van de beschikbare tickets is reeds over de toonbank gegaan en bij deze maakt Multigroove de draaitijden van de gevarieerde, harde programmering bekend.

Time-table:

12.00 - 13.30: Bobby V
13.30 - 15.00: DJ Fausto
15.00 - 16.30: Micha-B
16.30 - 18.00: Equinoxx
18.00 - 20.00: Buzz Fuzz & Champ-e-on
20.00 - 21.30: Pavo
21.30 - 23.00: Technoboy

Niemand minder dan The The Bridge resident Bobby V verzorgt de kick-off van het festival in de vorm van een stevige uplifting Hardtrance set met de nodige Hardstyle invloeden. Master of Hardhouse DJ Fausto brengt hier een voorproefje op zijn set op de Dance Valley 2004 HQ-stage. Mede dankzij zijn nieuwe release DJ Fausto – Hardcell zijn we zeer vereerd hem te verwelkomen op een Multigroove evenement.

Midden op de dag neemt Micha-B plaats achter de decks. Deze Multigroove resident zal een Jumpy set brengen, waar ook de Oldstyle Classics niet in zullen ontbreken. Om half vijf zal de Nijmeegse Hardstyle koning Equinoxx zijn thuiswedstrijd starten. Net als op het QueenSize Festival kunnen we weer uitgaan van een megastrakke Hardstyle set.

Vanaf 18.00 uur gaat het gas erop en laten Buzz Fuzz & Champ-e-on alle Oldstyle en Early Rave klappers in een moordend tempo voorbij komen. Vervolgens zal Dr. Pavo met een pompende Hardstyle/Rave set het balletje klaar leggen voor de afsluiter van het festival.

Cristiano Giusberti a.k.a. Technoboy wordt opnieuw in de gelegenheid gesteld een evenement af te sluiten. Volledig in eigen stijl brengt deze Italiaanse held een exclusieve set met veel, nooit eerder ten gehore gebrachte Technoboy producties.

Tickets zijn nog te verkrijgen bij de Ticketbox, filialen van de Ticketbox en The Powerhouse Nijmegen: € 25,- [ex. fee]. Houdt er rekening mee dat het QueenSize Festival in de voorverkoop werd uitverkocht en als je het No Bullshit Outdoor Festival niet wil missen op tijd je ticket scoort.

Same shit, different kick

www.Multigroove.nl

13 opmerkingen

Buzz Fuss en Champ-E-on hardstyle dus b)

vette shit iig, ben blij dat het toch doorgaat :)
Ik zit iig in Engeland b)
Zoooooooooooo Jaaaaaaaaaaaaa

Vanaf Roy tot het einde is het dus zwaar :bounce:-en :yes:

met de enige echte afsluiter natuurlijk --------> Cristiano......The Technoboy :respect:

Maar nu eerst ff naar XXplosive!!!
laatste aanpassing
Jammer dat er afgesloten wordt met hardstyle, tenminste dat lijkt er op :s Doe mij maar hardcore, dus had ik liever gehad dat buzz fuzz afsloot maja je kan niet alles hebben he ;)
Helaas geen xxplosive voor mij, ik kom net terug van het Amsterdam Tournament, maar straks gaan we lekker los in het gofferttheater :p

Mffls
hardtrance?? hardhouse??
ik denk dat ik pas vanaf 3 uur kom, beetje matig van die nichtenherrie
 
word de laatste uren zeker wel weer kanllen :bounce:

:respect: Technoboy :respect:
Fexz, als ik jou was zou ik Fausto niet missen.­ Hij kan af en toe grof hard uit de hoek komen.­ Maar ik ga hier ook niet te vroeg komen.­ Lekker naar nijmegen cruisen zomestrax.­ Dan rustig afzakken naar de Goffert.­
 
Ben me nu aan het klaar maken we vertrekken om 1 uur dus we zien ons daar :D
jaja net wakker xxplosive overleefd nu vandaag nog
was weer gezellig vond alleen champioen e one en buzz fuzz bagger
dit is zeker geeen paardenpoep!