Partyflock
 
­

Terugblik Lakedance

gepubliceerd door , op
afbeelding Terugblik Lakedance
OrganisatieLakedance Site
First Vision Site
16 mei 2020: de 137ste dag van het jaar, de verjaardag van Megan Fox èn de eigenlijke dag voor the ultimate summer feeling: Lakedance! Wij laten je niet in de koude kleren zitten dus trek je zomerse outfit aan, zet je speakers luid met de Lakedance playlist en geniet van de onderstaande Lakedance facts en aftermovies.

Lakedance – Wist je dat Lakedance

… 15 jaar geleden haar eerste editie hield met slechts 800 personen bij Beachclub Sunrise?

Inmiddels is dit zomerse strandfeest uitgegroeid tot een festival dat twee keer per jaar heel Aquabest overneemt met 40.000 bezoekers!… twee keer per jaar plaatsvindt? Natuurlijk is maar één zomers festival organiseren niet genoeg.

Je hebt er minstens twee nodig: een keer in mei om de zomer in te leiden en een keer in augustus om de zomer ultiem af te sluiten.

… elk jaar groots uitpakt om jou een magische, frisse en onvergetelijke tijd te geven?

Denk hierbij aan parades, helikoptervluchten en gave vuurwerkshows. Tijdens de "Your bucket list" editie in 2015 kon je zowaar bungeejumpen!… gave collabs heeft met onder andere het Londense house label Defected? Sinds 2009 host Defected een stage waar The Shapeshifters, Todd Terry, Roger Sanchez en many more hebben geshined.

[

Aftermovie 2009 vs 2019
Een terugblik is niet compleet zonder aftermovies! Deze keer hebben we voor jullie de aftermovie van Lakedance juni 2009 en die van mei 2019. In 10 jaar tijd is Lakedance hard gegroeid. Spot de verschillen!

Lakedance 27 juni 2009


Lakedance 18 Mei 2019


Lakedance mist jou en de organisatie zet alles op alles om de Lakedancepoorten volgend jaar weer open te gooien. Met deze terugblik kun je in ieder geval het Lakedancegevoel vasthouden!