Partyflock
 
­

Nederlandse Jake Reese brengt samen met Regi en OT Belgische #1 hit uit in

gepubliceerd door , op
afbeelding Nederlandse Jake Reese brengt samen met Regi en OT Belgische #1 hit uit in
Jaap Reesema, oftewel Jake Reese, brengt samen met de Vlaamse Regi en OT wederom een Belgische hit naar Nederland. De Gene Thomas-cover 'Kom Wat Dichterbij' ontstond toen het drietal deelnam aan het programma Liefde Voor Muziek, de Belgische variant van het populaire TV-programma Beste Zangers. Het nummer is inmiddels Goud bij onze Zuiderburen en kwam daarnaast vorige week op #1 in de Belgische charts. Het is niet de eerste keer dat Jake Reese en Regi samen succes hebben, in 2018 hadden zij al een Vlaamse nummer 1-hit te pakken met het zomerse nummer 'Ellie'. 'Kom Wat Dichterbij' is vanaf vandaag via Cloud 9 Music ook in Nederland beschikbaar op alle streamingplatforms.

Jake Reese: "Regi is echt een legende in Vlaanderen en dat is helemaal terecht. We hebben een heel vruchtbare samenwerking. "Ellie", de zomerhit van 2018 , hebben we in drie uur samen geschreven. Dat we met "Kom Wat Dichterbij" samen alweer afstevenen naar dé Vlaamse zomerhit van dit jaar, en voor de eerste keer met een Nederlandstalige song, is geweldig. Ik vind het dan ook ontzettend gaaf dat dit nummer nu ook in Nederland uitkomt!"

Regi: "De keuze om aan het programma Liefde Voor Muziek deel te nemen was toch een gok. Om dan ook voor de allereerste keer in het Nederlands te gaan coveren was echt een sprong in het diepe. Daarom dat ik dat enkel met Jake/Jaap wilde doen, zeker gezien onze super samenwerking met onder andere "Ellie" en "Summer Life".

Jake Reese / Jaap Reesema
Jaap Reesema is een veelzijdige zanger en songwriter. Zijn Engelstalige werk brengt hij uit onder de naam Jake Reese, zijn Nederlandse songs onder zijn eigen naam, Jaap Reesema. Na het winnen van X-Factor werkte Jaap Reesema samen met Hardwell aan de singles 'Run Wild' en 'Mad World'. Voor de laatstgenoemde won hij de award voor 'Best Vocal Performance' op de International Dance Music Awards in 2015. Jake schreef mee aan singles voor Hardwell & Jay Sean, David Guetta & Showtek, Sam Feldt, Lucas & Steve en Lost Frequencies, ook werkte hij aan 'Carry Me Home' van KSHMR. In 2015 schreef en zong Jaap het nummer 'Day To Feel Alive', welke werd gebruikt als opening voor de Anderson Cooper Show op CNN en in elke Amerikaanse huiskamer te horen was. Momenteel werkt hij aan Nederlandstalige soloplaten, die hij zelf schrijft en zal uitbrengen in zowel Nederland en België.

Regi
Regi startte zijn carrière als muzikaal brein van het populaire duo MILK INC., bekend van onder andere de hit 'Walk On Water'. Samen én solo verkocht hij meer dan vijftig keer het Sportpaleis in Antwerpen uit. In 2017 scoorde de DJ de #1 single in de Belgische charts met 'Where Did You Go (Summer Love)'. De single bleef daar maar liefst vier weken staan en versloeg tegelijkertijd Ed Sheeran. In 2018 bracht Regi in samenwerking met de Nederlandse Jake Reese 'Ellie' uit, ook deze hit belandde maar liefst zeven weken op de eerste plaats in de Belgische charts, de opvolgers 'Ordinary' met Milo Meskens en 'Summer Life' featuring Jake Reese & OT bereikten beiden de Top 5 van de Belgische charts. Regi draait over de hele wereld en is elk jaar te vinden op Tomorrowland.