Partyflock
 
­

Bird on the Block · Een silent disco met de buren? BIRD brengt BIRDbeats naar je block!

gepubliceerd door , op
afbeelding Bird on the Block
FeestBIRDtv · Club Lonely
Datumzaterdag 2 mei 2020
FeestBIRDtv · Live Sessions
Datumwoensdag 6 mei 2020
Het Rotterdamse podium BIRD brengt naast de Courtyard concerts, nu ook BIRDbeats naar Rotterdamse binnentuinen. Samen met de buurt dansen op gepaste afstand op eigen balkon of in de binnentuin.

Nu BIRD door de maatregelen rondom Covid-19 voorlopig de Garden niet kan openen, brengt het podium BIRDbeats naar de bezoekers thuis. Er is keuze uit drie kanalen: old skool (met golden oldies, classics en evergreens), new skool (met hedendaagse hiphop en RnB) en het verzoekjeskanaal. Rotterdammers kunnen zich vanaf nu via deze link opgeven. Voor een tientje bezorgt BIRD ook nog de overheerlijke BIRD houtovenpizza en kunnen bewoners koude biertjes bestellen.

Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM aangehouden. Er moet genoeg ruimte zijn om 1,5 meter afstand in de tuin te kunnen houden, de binnentuin moet volledig ommuurd en afgesloten van de straat zijn en BIRD verwacht dat bewoners zich houden aan de richtlijnen van het RIVM omtrent afstand houden en bezoek.

BIRDtv: elke week livestreams
Naast BIRD on the block streamt BIRD elke week live vanuit het podium.Thuisblijvers tunen elke week op zaterdag in op BIRDtv voor de fijnste dj-sets van Rotterdamse dj's. Ook zendt BIRDtv concerten vanuit het café van BIRD uit. Zo kun je op woensdag op woensdag 6 mei gratis kijken naar het Brintex trio.

Over BIRD
Diepgeworteld in de jazz en hiphop, maar met vertakkingen naar soul, funk en elektronica is podium, club en restaurant BIRD dé Rotterdamse hotspot voor de culturele alleseter. Een plek waar het verleden dient als springplank voor de toekomst - BIRD zoekt altijd naar de spannendste acts van morgen. Zo stonden hier in het verleden al toonaangevende namen als Gregory Porter, Anderson .Paak en Roy Ayers.