Partyflock
 
­

Twee wereldrecords verbroken langste DJ-marathon van 10 dagen lang non stop met 201 Nederlandse DJ's

gepubliceerd door , op
afbeelding Twee wereldrecords verbroken langste DJ-marathon van 10 dagen lang non stop met 201 Nederlandse DJ's
Zondag 19 april om 20.00 uur hebben wij het wereldrecord langste DJ-marathon van 10 dagen lang non-stop draaien verbroken. Daarnaast hebben wij een tweede wereldrecord verbroken, het draaien met een maximaal aantal DJ's; in totaal hebben er 201 DJ's 240 uur onafgebroken gedraaid in 240 uur.

Dancemuziek brengt mensen bij elkaar; dit is het moment om de impact hiervan te laten zien in deze uitdagende tijd waarin DJ's werkloos zijn door het Coronavirus. Landelijk en wereldwijd zijn festivals en evenementen geannuleerd en daarnaast zijn alle horecazaken gesloten. Wij hebben een positief geluid gegeven in deze donkere dagen door verschil te maken door een grote groep van meer dan 200 Nederlandse DJ's bij elkaar te brengen en ze 10 dagen lang onafgebroken muziek te laten draaien, hiermee hebben wij het wereldrecord verbroken van langste DJ-marathon tot op heden en het record verbroken om met de hoeveelheid DJ's non-stop te draaien van 201 stuks.

De initiatiefnemers zijn Amrish Raghosing, welke zelf ook DJ is onder de naam Dutch Hustlaz, en eigenaar van DJ School Alphen en Anthony Donner, voormalig hoofdredacteur van DJ Mag NL, welke als expert gezien mag worden in de dance industrie. Daarnaast heeft hij het grootste DJ- en danceboek van de wereld uitgegeven: Dutch DJs, waarvoor hij 300 Nederlandse DJ's en dance-industrie professionals geïnterviewd en gefotografeerd bij ze thuis.

Op donderdag 9 april, 20.00 uur, is het startsein gegeven van de DJ-marathon, deze werd geopend door DJ Jean, wij zijn geëindigd op 19 april om 20.00 uur met DJ Dano. Er is dan 10 dagen lang dag en nacht onafgebroken muziek gedraaid door 201 DJ's van Nederlandse bodem; van top DJ's tot aanstormend talent, van jong tot oud en van house, hardstyle tot urban, techno en nog meer - alle verschillende dance stromingen komen aan bod. Het evenement is geregistreerd door filmcamera's en live uitgezonden via djmarathonlive.­nl