Partyflock
 
­

Nieuwe namen voor ORANJE Koningsdag en 1e reeks tickets uitverkocht

gepubliceerd door , op
Het nieuwe festival ORANJE Koningsdag heeft een flink aantal nieuwe namen naar buiten gebracht voor de twee edities in Alkmaar en Amersfoort op 27 april. In Alkmaar staat niemand minder dan Nicky Romero op de Mainstage. Het Vunzige Deuntjes Stage is onder andere uitgebreid met Jonna Fraser, Chivv en AFROBBROS. In Amersfoort zit je ook bijzonder goed met Bram Krikke, Kris Kross Amsterdam en Feest Team. In de stad die onze Koning vorig jaar nog bezocht host Vunzige Deuntjes tevens een eigen stage met onder andere Yung Felix en Henkie T naast een aantal acts die ook in Alkmaar te zien zijn.

50 acts, 5 podia en 2 steden verbonden door ORANJE Koningsdag
Op ORANJE Koningsdag worden meer dan 50 acts, op 5 podia, in 2 steden door 1 festival samen verbonden. Zo staat ORANJE Koningsdag met een volle line-up met Nederlands beste acts van dit moment voor meer verbinding en meer feest. In Alkmaar maar liefst met drie podia en in Amersfoort met zowel een Mainstage als het Vunzige Deuntjes Stage. Bovendien is het festival erg uniek te noemen door de toegang in beide steden voor alle leeftijden open te stellen.

Super Early Birds uitverkocht
De eerste kaarten zijn inmiddels de deur uit, maar wil jij voordelig naar ORANJE Koningsdag? Komende donderdag, 20 februari start de tweede ronde met de verkoop van de reguliere Early Bird tickets. Wees er snel bij, want de Super Early Birds waren al binnen twee weken uitverkocht!

Meer dan 25 nieuwe namen!
Nieuwe namen Alkmaar: Nicky Romero en Vunzige Deuntjes Stage met Jonna Fraser, Chivv, Yung Felix, Henkie T, AFROBBROS, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Bryan MG, IRWAN, Ballantine, Jahwin, Dieux Pere, Crayflax en als Host: MELLA MM

Nieuwe namen Amersfoort: Bram Krikke, Kris Kross Amsterdam, Feest Team, Sick
Individuals, Mesto en Vunzige Deuntjes Stage met Yung Felix, Henkie T, Vunzige Deuntjes Soundsystem, Ballantine, Jahwin, Rockefellababe, Dieux Pere, George Felix en als Host: Rody Delorean

Check de website oranjekoningsdag.­nl voor de gehele line up, tickets en meer over
ORANJE Koningsdag!