Partyflock
 
­

Fortress Cruise wordt Fortress Cruise Parade met vier boten in plaats van één

gepubliceerd door , op
Op 9 Mei aanstaande is het weer tijd voor een nieuwe editie van de Fortress Cruise. Dit jaar zal het feest niet op 1, maar op 4 verschillende boten plaatsvinden. De 4 boten hebben allemaal een eigen genre en worden gehost door 4 verschillende organisaties / DJ's. Door middel van de Silent Disco op de bovendeks van de boten, kun je de muziek horen van de andere boten. Zo kun je er toch bij zijn, zonder echt van boot te wisselen.

4 Boten, 4 Stijlen
Na twee succesvolle edities van de Fortress Cruise is er dit jaar gekozen om de boel flink uit te breiden. In plaats van 1 boot met 2 area's, zijn er nu 4 verschillende boten, allemaal met hun eigen stijl. Op "The Curse of Hardcore" boot, gehost door Soundfreaks Events, vind je verschillende hardcore DJ's, zoals Korsakoff, Mad Dog, Nosferatu en Re-style. Een line-up zoals je die van Soundfreaks Events mag verwachten.

Een van de dit jaar toegevoegde boten is "The Rawstyle Revenge", gehost door Jason Payne. Die naast Act of Rage, Killshot en Rooler ook zijn opwachting zal maken op de line-up. De derde boot is "The Freestyle Fortune", gehost door niemand minder dan Rebl City. Zoals te verwachten vind je hier onder andere grote namen als Outsiders, Jebroer, Spitnoise en The Viper.

De laatste boot is "The House Galley", gehost door 7th Heaven Events. Vorig jaar was er een aparte area voor house, techhouse en techno op het bovendek, te horen via de Silent Disco. Dit jaar is het een hele boot geworden, met een veelzijdige line-up. Denk aan namen zoals: Marco V, Ruben Vitalis, DJ Jean en Bobby Mimosa.

Silent Disco
Vorig jaar was de Silent Disco nog een aparte area op het bovendek van de boot. Noodzakelijk, omdat er op de vaarroute rekening moet worden gehouden met de volume van het geluid. Dit jaar is de Silent Disco verwerkt tot een belangrijk onderdeel van het evenement. Je kunt namelijk door middel van de koptelefoons wisselen tussen de muziek van de boot waar je op staat en de 3 andere boten. Je kunt fysiek niet wisselen van boot, maar zo dus wel genieten van alle soorten muziek van de andere boten.

Belangrijjke informatie over het event
De boten vertrekken op 9 Mei 2020 om 15:00 vanaf de Rooseveltlaan in Utrecht, ter hoogte van huisnummer 1100. De boten zullen van 15:00 tot 23:00 onderweg zijn. Tijdens het varen kan er niet gewisseld worden van boot. Je koopt dan ook een ticket voor 1 boot, dit kan via: soundfreaksevents.­nl

De locatie is met het openbaar vervoer bereikbaar.
Tram: Neem de tram vanaf station Utrecht Centraal richting Nieuwegein/IJsselstein en stap uit bij halte Kanaleneiland-Zuid. Vanaf hier is het een paar minuten lopen.
Bus: Vanaf station Utrecht Centraal neem je buslijn 7 richting Kanaleneiland. Uitstappen bij halte Aziëlaan, vanaf hier is het nog geen 5 minuten lopen