Partyflock
 
­ Nederland

Reinier Zonneveld lanceert eigen festival, Live NOW Festival
met slechts één artiest op de line-up

gepubliceerd door , op
LiveNOW
20 mei 2022
FeestLiveNOW · Reinier Zonneveld (11 Hours)
Datumzaterdag 27 augustus 2022
ArtiestReinier Zonneveld
LocatieHembrugterrein Site
Na een intensieve tour met vele uitverkochte live shows en optredens bij de grootste festivals over de hele wereld zoals Awakenings, Time Warp, Ultra en Sonar, begint de Nederlandse techno legende Reinier Zonneveld aan een spannend nieuw hoofdstuk in zijn indrukwekkende carrière.

Zaterdag 29 augustus organiseert hij de allereerste editie van zijn eigen festival, Live NOW Festival, op het Hembrugterrein dichtbij Amsterdam. Dit wordt echter geen doorsnee festival ervaring waarbij de bezoeker zijn aandacht tussen vele verschillende elementen moet verdelen; er is maar één stage, met alleen de artiest Reinier Zonneveld, die een indrukwekkende 11 uur lang live optreedt.

Na de vele uitverkochte all-night-long live shows in befaamde clubs over de hele wereld is Zonneveld klaar voor de volgende stap met zijn Live NOW Festival. Hier zal hij doen wat hij het beste kan: het publiek trakteren op een van zijn kenmerkende marathon live sets. Deze keer staat hij een duizelingwekkende 11 uur live on stage, inclusief al zijn studioapparatuur. Kortom, een innovatieve festivalervaring die je niet wil missen. Elke bezoeker kan genieten van de goede vibe zoals kenmerkend voor Reinier Zonneveld's all-night long live shows. Dit in combinatie met zijn vooruitstrevende muziek maakt het tot een geweldige festivaldag. Verwacht een live-optreden met bekende klassiekers, maar ook veel nog niet uitgebracht materiaal in combinatie met geïmproviseerde creaties van de man achter de muziek. Dankzij alle tijd die Reinier voorhanden heeft tijdens dit festival, kan het publiek zich opmaken voor een krachtige reis gevuld met pieken en dalen, allemaal gecombineerd met een hoogwaardige productie op een nieuw festivalterrein.

Live NOW Festival is komende zomer slechts een van de drie festivals in Nederland waar Filth on Acid label head Zonneveld gaat optreden. Mis de lancering van dit spectaculaire event, dat zeker gaat uitverkopen en een van de meest geanticipeerde techno events van de komende zomer gaat zijn, niet.

Ticketverkoop begint op woensdag 26 februari om 18:00 via Live NOW Festival.
De speciale release aankondiging vindt plaats op Reinier Zonneveld's socials om 18:00.