Partyflock
 
­ Nederland

Welcome to the Future maakt line-up 2020 bekend

gepubliceerd door , op
Het Twiske staat 25 juli in het teken van de 14e editie van Welcome to the Future. In totaal worden zeven stages gebouwd, waarop ruimte is voor de beste house en techno uit binnen- en buitenland. De main stage is ditmaal exclusief voorbehouden aan Nederlandse artiesten: van Joris Voorn tot Benny Rodrigues en Prunk & Chris Stussy. De early bird-tickets zijn inmiddels uitverkocht. Koop hier je tickets.

De Techno-stage is vernieuwd dit jaar, maar de beats zijn ouderwets goed. DJ Rush keert andermaal terug naar Welcome to the Future na zijn onvergetelijke debuut in 2019. Verder nemen ANNA, Kobosil, VNTM (live), Onyvaa (live) en Deniro plaats achter de draaitafels. Aurora staat garant voor de beste techno met een vleugje acid. Ze is uitgegroeid tot een van de meest geliefde stages van Het Twiske. Aan Fjaak (live), Ki/Ki, Steve Rachmad, Volvox en Ultrastation om die reputatie waar te maken. DJ Bone verzorgt samen met Dr Rubinstein, die debuteert op Welcome to the Future, een B2B-set.

De House-stage vormt een eerbetoon aan de Chicago House en Detroit Techno en alles wat daar tussenin ligt. Derrick May is bereid gevonden een House-set te presenteren, terwijl KINK! de stage beklimt voor een live-optreden, net zoals Chez Damier en Mr. G. De Amsterdam-stage is gereserveerd voor de Welcome to the Future familieleden Boris Werner, Dorine Dorado, Julien Chaptal Makossa, Samuel Deep & Reiss, terwijl ANOTR en Toman gezamenlijk zijn te zien met een B2B-set.

Basement was een succes bij de indoor editie van Welcome to the Future in Warehouse Elementenstraat Amsterdam en is nu voor de derde keer aanwezig voor de rauwere kant van Techno. In deze duistere ramfabriek komen Industrial en acid elementen voorbij, met optredens van onder andere Ben Buitendijk, Robin Kampschoer (live), Tahko en Joran van Pol. Tenslotte is Funky Town met funk en deep house een niet te missen onderdeel van Welcome to the Future.