Partyflock
 
­ Nederland

Q-dance en Art of Dance lanceren gloednieuw concept: VAQATION

gepubliceerd door , op
VAQATION
27 december 2019
Q-dance en Art of Dance, twee van 's werelds grootste organisatoren van hard dance evenementen, bundelen de krachten voor een nieuw alles-in-1 vakantie-en festival concept: VAQATION.

Van 24 tot en met 28 augustus wordt Zrce Beach op Pag island, ook wel bekend als het Ibiza van Kroatië, omgetoverd tot een paradijs voor liefhebbers van de hardere stijlen. Tijdens deze 5 dagen krijgen de bezoekers toegang tot clubevenementen, exclusieve bootfeesten en allerlei unieke randactiviteiten.

Sander Bijlstra (general manager Q-dance): "Al jarenlang organiseren wij met Art of Dance het grootste hardcore festival ter wereld: Dominator Festival. Nu is het tijd voor de volgende stap in onze samenwerking, namelijk met het lanceren van een uniek concept waarbij we de bezoeker de ultieme 5-daagse feestvakantie bezorgen. Het is al een tijd onze ambitie geweest om ons aanbod uit te breiden met een vakantiepropositie, waarin we de passie voor hardstyle en hardcore kunnen combineren met een zon- en strandvakantie. Met VAQATION is dat nu gelukt, en nog wel op een van de meest aansprekende locaties van Europa."

In tegenstelling tot andere evenementen binnen de portfolio's van Q-dance en Art of Dance, is toegang tot VAQATION vooralsnog enkel verkrijgbaar in combinatie met verblijf in een van de geselecteerde appartementen, hotels en villa's. De goedkoopste pakketten zijn verkrijgbaar vanaf 349 euro en bevatten een 5-daags verblijf en toegang tot alle aangesloten clubs.

9 opmerkingen

Artiest Exodus
Nieuw alles-in-1 vakantie-en festival ,

Bullshit , kei hard gestolen van hard island !
Te triest voor woorden hoe deze organisaties te werk gaan
En weer Qommerciëler..
Uitspraak van ThemcQ op zaterdag 28 december 2019 om 00:13:
Nieuw alles-in-1 vakantie-en festival ,

Bullshit , kei hard gestolen van hard island !
Te triest voor woorden hoe deze organisaties te werk gaan


Leuk idee. Ben er zelf té oud voor. Door de overname van AoD hebben ze alle dj's. En die laten ze niet bij de concurrent draaien. Past in het streven naar totale dominatie op het continent. Geen hard Tomorrowland als concurrent.
Ghehe geïnspireerd op het Fyre Festival? 😛
Uitspraak van rick65 op zaterdag 28 december 2019 om 10:34:
totale dominatie


Oftewel op elk event dezelfde zaad line up
Vind jij.

Ik vind het wel prima, ga het liefste alleen naar Q feesten nog. Laatst op re-activate weer mogen ervaren hoe feesten van anderen zijn en dan is er altijd iets nèt of helemaal niet (in dit geval geluid kut). Bij Q en Art of dance heb ik altijd een top feest :) en velen met mij. Monopolie is niet goed, ik weet het, maar in NL hebben we imo onder deze monopolie nog altijd een prima party klimaat. Zelfde in andere genres wbt Alda, Monumental etc. Allemaal monopolie, maar wel een verdomd goede!
laatste aanpassing
Originele naam, foi.
Uitspraak van ThemcQ op zaterdag 28 december 2019 om 00:13:
kei hard gestolen van hard island !

idd. was ook mijn eerste gedachte
 
Artiest Unexpected
Uitspraak van ThemcQ op zaterdag 28 december 2019 om 00:13:
Bullshit , kei hard gestolen van hard island !


Er is wel iets heel anders aan de hand met Hard Island, op diti moment, er zijn zelfs deejays die mensen afraden tickets voor hard-island te kopen