Partyflock
 
­

REACTiVATE The Classics Company.

gepubliceerd door , op
Liefhebbers van de hardstyle classics kunnen zich op 30 november aanstaande weer op maken voor een nieuwe editie van REACTiVATE – The Classics Company.

Met een line-up vol met helden kunnen wij je verzekeren op een avond vol genot. Maak je klaar voor namen zoals Ran-D, Wasted Penguinz en een b2b set tussen Alpha2 en B-front. Schreeuw mee met de classics van Psyko Punkz, of ga uit je plaat bij de set van The Pitcher. Deze dag heeft het allemaal, en dat alles onder begeleiding van de altijd vrolijke MC Da Syndrome, die met zijn ADHD ongetwijfeld zorgt voor een groot feest.

Met de volledig nieuwe locatie 'The Dome', weet Rebirth Events je weer compleet te verrassen. Deze locatie bevat meer ruimte zodat je genoeg beenruimte hebt voor al jouw dansjes! The Dome bestaat uit diverse tentconstructies die volledig overdekt en verwarmd zullen zijn.

REACTiVATE kun je natuurlijk ook al kennen van de gelijknamige area op REBiRTH Festival, dus mocht je hier al eens geweest zijn dan weet je wat je te wachten staat en kun je dit dus dunnetjes overdoen.

Nog een reden om REACTiVATE niet te mogen missen zijn de tijden: 14:00 tot 01:00. Wat betekend dat je volledig los kunt gaan, maar ook nog kunt genieten van je vrije zondag.

Koop de laatste tickets voor REACTiVATE hier en check de volledige timetable hier onder!