Partyflock
 
­ Nederland

The Beginning & Taped " The Warehouse Rave"

gepubliceerd door , op
The Beginning × Taped
9 september 2019
FeestThe Beginning × Taped · The Warehouse Rave 89/05
Datumzaterdag 5 oktober 2019
WinactieThe Beginning × Taped actiegesloten
LocatieParadigm Site
Op 05-10 -2019 gaat de derde Rave, Acid, Techno, Oldskool en het House Classics 89/00 spektakel The Warehouse Rave III " plaatsvinden op een van de mooiste locaties van Nederland "de Suikerunie", in de stad Groningen. Dit is een unieke samenwerking tussen Paradigm, The Beginning en Taped. De eerste en tweede editie waren uitverkocht en overtroffen alle verwachtingen met een sfeer zoals je nog maar zelden meemaakt. Een nieuwe editie in 2019 van ''The Warehouse Rave'' kon daarom natuurlijk ook niet uitblijven. Dat iedereen weer zin heeft in een vette rave is dus overduidelijk! De Early Birds zijn al uitverkocht en de kaarten gaan harder dan de eerdere edities. Voor de komende editie wordt er dan ook weer flink uitgepakt met mooi geluid, schitterend licht, opvallende decoraties en verrassende acts om er weer een onvergetelijke nacht van te maken.

Area 1: The Beginning (Rave, Oldskool)
De grote zaal in ''de Suikerunie'' staat in het teken van de Rave en Oldskool. Deze stroming is ontstaan in de begin jaren negentig toen de raves nog vaak illegaal en ruig waren, en het publiek helemaal uit haar dak ging op de hardere varianten van de House. Er wordt in deze zaal weer flink uitgepakt met artiesten die deze stroming hebben groot gemaakt. Het beste voorbeeld is wel de hit 'Dominator' uit 1991. Vanaf dat moment werd alles harder en de makers 'Human Resource' van deze megaklapper mogen daarom dan ook niet ontbreken! Met Luna, Pavo, Remy, Alexander Koning en K.Cee wordt deze area op vakkundig wijze gesloopt met de originele rave uit de jaren negentig!

Area 2: Taped (Acid, Techno en House Classics)
Met de vorige editie ging het dak eraf in deze Taped area, waar je de diepere klanken van de House zult gaan horen. Verwacht in deze zaal een mooie mix van Groove, Techno, Acid en een vleugje Trance. Deze stijlen zijn dé stijlen waar deze organisatie Taped uit Groningen bekend om staat. Het is dit jaar extra feest in deze zaal want Taped bestaat 10 jaar en dat gaan we uitbundig vieren. Ook deze keer komen de artiesten in deze area weer uit alle windstreken van Nederland. Zoals: Lucien Foort, Spider Willem. JP, en de residents van Taped: Ven, Booy en Miss Mana. Dat wordt gegarandeerd weer uit je bol gaan tot in de late uurtjes!

Area3: De Regio Helden (Underground of the Nineties)
Deze area was vorig jaar van het begin tot het einde tjokvol. Het is een intieme zaal die deze ongekende rave compleet zal maken. We nemen je in deze area mee terug naar het roemruchte verleden van de Groninger en Noordelijke House scene. De feesten van die tijd stonden bekend om hun mystieke karakter en de mooie fluor aankleding. Je wist nooit wat je precies kon verwachten, maar de sfeer was altijd geweldig! Met de regio specialisten van het eerste uur: Thee J Johanz, Rabies, Bas , Rayzor & Easy -A wordt het naar verwachting weer dik feest in deze sfeervolle zaal.