Partyflock
 
­ Nederland

Festival Strand bijna weer van start
Vier de zomer met Golden Earring, Nielson, DR. Alban & meer

gepubliceerd door , op
Festival Strand
5 april 2019
Op 30 & 31 augustus keert Festival Strand voor de 7e keer terug naar de Haarrijnse Plas in Utrecht. Met op vrijdag iconen uit de 90's als Dr. Alban, Paul Elstak en SNAP! Op zaterdag staan o.a. Golden Earring, Van Dik Hout, Nielson en Davina Michelle op de planken.

Ieder jaar breng het festival op vrijdag liefhebbers van 90's & 00's muziek bij elkaar en weet het op zaterdag grote namen uit de Nederlandse Pop/Rock scène te strikken. Kenmerkend voor de vrijdag is dat er voor het eerst 2 internationale acts te bewonderen zijn. Namelijk Dr. Alban, bekend van o.a. "It's My Life" en "Sing Hallelujah." Ook SNAP! staat geprogrammeerd. Zij scoorden een wereldhit met hun "Rhythm Is a Dancer." Liefhebbers van Eurodance kunnen 30 augustus los met 2 Brothers on the 4th Floor en Twenty 4 Seven. Paul Elstak en Darkraver zorgen voor de nodige Happy Hardcore en Johan Gielen neemt je mee op reis naar het begin van de trance. De presentatie is deze avond wederom in handen van Barry Paf.

Programmering zaterdag
Het aanbod is divers op zaterdag: "Ze is pas net ontdekt door het grote publiek, maar het talent van Davina Michelle is ongeëvenaard." Aldus de organisatie. Langer bekend zijn de mannen van Golden Earring. De groep werd in 1961 opgericht en is daarmee de oudste nog bestaande rockband van Nederland. De band heeft grote internationale successen gehad. Ook Nielson, Van Dik Hout en Miss Montreal brengen op 31 augustus hun grootste hits ten gehore.

Aan grote hits geen tekort op Festival Strand. Coverband The Dirty Daddies is namelijk geboekt voor komende editie. Dit zinderende zevental staat bekend om hun explosieve live-act waarbij ze een divers aanbod van bekende hits op de bezoekers afvuren.

De Ibiza-vibe
Festival Strand haalt het zonnige eiland naar de Haarrijnse plas. Struin op het festival langs de vele kraampjes vol sieraden en lifestyle producten. Proef van het uitgebreide assortiment van wijnen in de loungebar en struin over de foodboulevard met een breed scala aan creatieve foodtrucks. Life's good at the beach!

De laatste tickets bestel je via festivalstrand.nl.