Partyflock
 
­ Nederland

Armada music trapt nieuw urban label af met grootse samenwerking tussen Sjaak en Bizzey

gepubliceerd door , op
Armada music trapt nieuw urban label af met grootse samenwerking tussen Sjaak en Bizzey
1 augustus 2019
OrganisatieArmada Music
ArtiestenSjaak
Bizzey
De allereerste release op PILOT6 is een feit. Sjaak sloeg voor de kick-off van het label de handen ineen met niemand minder dan Bizzey, die al jarenlang geldt als een van de smaakmakers in de Nederlandse muziekscene. Samen met de dromerige vocalen van Sarah-Jane & Luna Mae is het resultaat een urban kunststukje waar de vonken vanaf spatten: 'Wifen'.

Luister naar Sjaak feat. Bizzey, Sarah-Jane & Luna Mae - Wifen


PILOT6 is het eerste urban label van Armada Music, 's werelds grootste independent dancemuzieklabel. Zowel het labellogo als het artwork van 'Wifen' is ontworpen door de bekende Amsterdamse kunstenaar Selwyn Senatori, wiens unieke stijl perfect aansluit op het eigenzinnige karakter van de eerste release van het label.

Sjaak: "Deze track gaat over de karamelsausjes onder de vrouwen. Wijven zijn er genoeg, maar die paar die het waard zijn om te 'Wifen' zijn zeldzaam."

Bizzey: "Grenzen zijn geen grenzen meer, money is geen money meer en liefde is alleen nog maar liefde."

Selwyn Senatori: "Sjaak, Bizzey en Senatori, beter wordt het niet! Het logo van het label, PILOT6, is van mijn hand. Letterlijk. Slordig, rauw en toch style."

Sjaak is niet zomaar een naam. Hij maakte door de jaren heen indruk met zijn straatraps en gooide hoge ogen met Top 40-hits als 'Stuk', 'Licht Van De Laser' (beide met o.a. The Partysquad) en 'Krokobil' (met Yellow Claw en Bizzey). Daarnaast staat werkte hij mee aan de track 'Bust It Down', een van de platen op Bizzeys nieuwe album 'Tido'. Halverwege vorig jaar sloeg Sjaak verrassend de handen ineen met Kav Verhouzer voor 'Stap Voor Stap' en dat smaakte overduidelijk naar meer. De opvolger van die plaat, 'Turbo' (met Kav Verhouzer en Jebroer) racet al een maand of twee over de dansvloer, op de voet gevolgd door zijn nieuwe track met Tony Junior genaamd 'Pipperdepap'.

Al meer dan dertien jaar lang is Bizzey een verrijking voor het Nederlandse muzieklandschap. Nadat hij eerder grote successen behaalde, richtte hij zich vanaf 2017 op zijn solocarrière. Het resultaat was een jaar boordevol platina releases en samenwerkingen met Nederlands rapgrootheden als Frenna, Yung, Felix, Josylvio, LouiVos en Mula B. Gewapend met zijn unieke sound – tropical hood bubbling met een vleugje hiphop en R&B en een rauw randje dancehall – laat hij de scene momenteel alle hoeken van de ring zien. Zowel het eerder dit jaar gelanceerde album 'Tido' als de megahits 'Traag' en 'Hij Is Van Mij' (met Kris Kross Amsterdam) – samen goed voor meer dan 100 miljoen streams – zijn daar een perfect voorbeeld van.

4 opmerkingen

Ik zou me de ogen uit de kop schamen als ik chief van armada was......
vond een jeugd van tegenwoordig ook niet mijn ding, maar dit is echt triest,... heeft niks met zang of muzikaliteit te maken, alleen maar op een zeikerige manier lullen over money en bitches....

Voor de mensen met kids,.. please leer ze naar goede muziek te luisteren!!!
Ik denk dat je een verkeerd beeld hebt van Armada. Ik ken mensen die er werken, en die hebben letterlijk nul met trance. Muziek is voor veel dj's of labels een product, wat ze proberen te verkopen. Wil men morgen appelsap, dan krijgt men appelsap. Verandering zorgt aan de ene kant voor dynamiek en aan de andere kant is het pure noodzaak om te overleven. Goede muziek is arbitrair; ik moest ook niet met de nieuwe van Euromasters bij mijn oma aankomen.
laatste aanpassing
Mee eens,... maar dan nog zou ik wel wat anders doen dan deze troep willen verkopen, dat er slechte/wansmaak muziek is is best ok,.. maar dat dat als fully fledged product bij bakken in de top 40 komt, zodat er nog meer troep gemaakt word omdat dat geld oplevert is echt deprimerend.

Snap dat je geld wil verdienen met muziek, maar dan zou ik het ergens anders zoeken dan bij deze wappies....


En misschien dat die jongens wel muziek kunnen maken,.. maar een lauw beatje, met wat slecht nederlands eroverheen met wat bitches en doekoes eroverheen gekletst alsof ze nog down zijn van 3 dagen wakker gebleven te zijn, trek ik helaas niet.

Heb eigenlijk aan bijna geen enkele muziek een hekel, muziek mag zelfs richting kunst gaan,...... maar dat dit populair is geworden snap ik geen fuck van.
Leer die "stoere" kids wat echte rap (want schijnbaar proberen ze te rappen denk ik) misschien leren ze er nog wat van.
Ik weet niet of je Chuckie met Ballen tot we vallen kan herinneren. Zat iedereen ook WTF. Laat je zo'n deel van het uitgaanspubliek lopen, dan mis je uiteindelijk ook Dirty Dutch. Overigens, ik zie het niet snel gebeuren dat dit wereldwijd gaat. Op elk festival hebben ze een podium of meerdere, dat betekent 20 tot 50% van je oude omzet en hetzelfde of nog meer geldt voor streams. Ze hebben geen keus.
laatste aanpassing