Partyflock
 
­ Nederland

Armin van Buuren draait zijn langste mainstageset ooit op UNTOLD Festival

gepubliceerd door , op
UNTOLD Festival
26 november 2018
Tijdens de komende editie van het Roemeense UNTOLD Festival zal dj Armin van Buuren zijn langste mainstageset ooit draaien. De Leidenaar heeft van het festival zijn eigen dag op de mainstage toegewezen gekregen.

Van Buuren was de afgelopen jaren meermaals geboekt voor het Roemense festival dat vorig jaar meer dan 350.000 bezoekers wist te trekken. Dit jaar viert UNTOLD zijn vijfjarig jubileum en heeft de organisatie de dj gevraagd om zijn langste mainstageset ooit te draaien. Armin van Buuren: "Ik heb alleen maar prachtige herinneringen aan UNTOLD Festival, dus toen ik deze kans kreeg, hoefde ik er geen seconde over na te denken."

Van Buuren krijgt een dag lang de beschikking over de mainstage, waarvoor de volledige festivalproductie van Van Buuren wordt overgebracht vanuit Nederland.

Gastoptredens en anthem
Tijdens de liveset worden er onder andere gastoptredens verzorgd door Josh Cumbee, Sam Martin en Jordan Shaw. Met die laatste nam Van Buuren Something Real op, het officiële UNTOLD-festivalanthem voor dit jaar. Ook Avian Grays werkte aan deze track mee. Van Buuren: "Het was een eer om samen met Avian Grays en Jordan Shaw de officiële anthem voor deze nieuwe editie van het festival te maken, en ik kan niet wachten om de plaat te draaien tijdens mijn langste mainstageset ooit."

UNTOLD 2019 vindt plaats van 1 tot en met 4 augustus in de Cluj Arena in Cluj Napoca. Naast het optreden van Armin van Buuren treden ook Robbie Williams, David Guetta, Martin Garrix, Solomun, Tale of Us en Black Coffee op tijdens het vierdaagse festival.