Partyflock
 
­ Nederland

Hartebees keert terug met zomer soundtrack 'Summer Go'

gepubliceerd door , op
Hartebees keert terug met zomer soundtrack 'Summer Go'
21 juni 2019
Oh wat is het leven fijn als de zon schijnt! En zeker wanneer de Nederlandse artiest Hartebees hier de ultieme plaat bij maakt. Het dance-project van comedian/tv-presentator Arjen Lubach scoorde in 2015 al een paar bescheiden hits, en komt nu met een onvervalste deephouse track, zo eentje die vooral op strand en zonovergoten festivalweides goed tot zijn recht komt; met dank aan een uitermate ontspannen groove en een instant verslavende fluit-melodie niet meer uit je hoofd te krijgen. Is dit Zomer Met Lubach? Nee, dit is Hartebees die hier de soundtrack van het seizoen aflevert: 'Summer Go'!

Bekijk hier de officiële music video


Na eerdere hits 'Justified' en 'Sunrise Funk' in 2015 bleef het even stil rondom Hartebees. Maar wanneer er iets verschijnt, is dit ook meteen de moeite waard. 'Summer Go' is, zoals gezegd, een onweerstaanbare zomerplaat, ambachtelijk geproduceerd met downtempo beats, zwoele vocalen en luchtige fluitjes. Check ook die fijne gitaarsolo en tintelende synths, onderstrepend dat we hier met een serieuze gegadigde voor een zomerhit te maken hebben - dit is feelgood muziek op zijn sterkst.

'Summer Go' komt uit op SOURCE, sublabel van Spinnin' Records

"Muziek kruipt waar het niet gaan kan, hoeveel tv-werk ik ook doe of theatershows ik ook maak, in de overgebleven uren blijf ik altijd muziek maken. 'Summer Go' is de laatste creatie en het is een nummer waar ik erg trots op ben. De samenwerking met Spinnin' is daarbij een oude droom die in vervulling is gegaan." - Hartebees aka Arjen Lubach

Artiest info
Hartebees is het house-alter ego van comedian en televisiepresentator Arjen Lubach. Lubach is geen vreemde in de muziekwereld. Met zijn bass/trap-duo The Galaxy scoorde hij de afgelopen jaren enkele underground successen in de live-sets van grote dj's als Yellow Claw, Vinai, Crisis Era, DVBBS e.v.a., maar ook bescheiden radio-hitjes, bekroond met twee 538 Dance Smashes, met 'Hero' en 'The Galaxy'. Als Hartebees bracht hij eerder nummers uit bij muzieklabel Hysteria: 'Justified', met Kaleena Zanders en de instrumentale voorganger 'Sunrise Funk', die op support kon rekenen van Hardwell, Oliver Heldens, Thomas Gold, Bingo Players, Tiësto en anderen. Nu is Hartebees terug met 'Summer Go', een zomers duet dat maar moeilijk uit je hoofd en heupen gaat.