Partyflock
 
­ Nederland

Lil Kleine kondigt Het Concert in Het Sportpaleis aan

gepubliceerd door , op
Lil Kleine
26 april 2019
FeestLil Kleine · Het Concert
Datumvrijdag 25 oktober 2019
LocatieLotto Arena Site
Lil Kleine brengt op 26 oktober 2019 zijn show 'Het Concert' naar het Sportpaleis in Antwerpen. Zijn shows in Ziggo Dome Amsterdam waren binnen no time uitverkocht en ontvingen louter lovende recensies. Vandaag kondigt Lil Kleine aan ook met deze show naar België te komen. De verkoop van de show start aankomende donderdag.

Lil Kleine: "Dit is zo dik! Ik vind optreden voor mijn Belgische fans één van de leukste dingen die er is. Als je denkt dat het niet groter kan, sta je ook gewoon met je show in het Sportpaleis."

De Amsterdammer is de eerste Nederlandse rapartiest die solo in het Sportpaleis staat. Hij heeft ook al de eer dat hij als eerste Nederlandse rapper een tweetal uitverkochte shows in de Ziggo Dome wist te brengen. Lil Kleine stond in het afgelopen jaar ook twee keer in de Lotto Arena met zijn succesvolle 'Alleen-tour'. Die concerten waren binnen enkele uren uitverkocht.

In mei dit jaar stond Lil Kleine met een compleet nieuwe show in de Ziggo Dome in Amsterdam. Daar kwamen ruim 32.000 bezoekers op af. Lil Kleine maakte de belofte waar dat zijn fans een nooit eerder vertoonde show zoals mee zouden maken. Nederlandse media schreven lovende recensies over de show:

Lil Kleine laat hit na hit door de Ziggo Dome stromen." - Volkskrant

"Vlammen, bommen, een lichtshow en een liveband; het is er allemaal." - AD

'Lil' Kleine blijft twee uur lang boeien in Ziggo Dome" - Het Parool

"Lil Kleine maakt zijn droom waar in de Ziggo Dome" - Top40

" Hij belooft een spektakel en dat krijgen we. " - Trouw

Het Concert staat garant voor veel nieuwe muziek en een next level show. Zo worden zijn recente hits voor het eerst live ten gehore gebracht in het Sportpaleis Antwerpen. Lil Kleine's nieuwe album wordt in september 2019 verwacht.

De kaartverkoop start op 6 juni om 20.00 uur via de website van Lil Kleine en hetconcert.nl.

Vanaf nu kunnen bezoekers zich pre-registreren via voornoemde websites, waarmee zij een uur eerder (om 19.00 uur) toegang krijgen tot de kaartverkoop.

Het Concert is toegankelijk voor alle leeftijden. Begeleiding van bezoekers tot 12 jaar is verplicht.

Lil Kleine's Het Concert wordt georganiseerd door 4PM Entertainment en NAMAM.

3 opmerkingen

En dan zetten ze hem onder Manneke Pis.
Uitspraak van rick65 op dinsdag 4 juni 2019 om 14:29:
En dan zetten ze hem onder Manneke Pis.


als vervanger van. wat een gezeik...