Partyflock
 
­ Nederland

Jebroer toont kracht met album 'Jebroer 4 Life'

gepubliceerd door , op
Jebroer toont kracht met album 'Jebroer 4 Life'
31 mei 2019
ArtiestJebroer
Vandaag brengt Jebroer zijn album 'Jebroer 4 Life' uit. De plaat laat zien dat, ondanks alle commotie van de afgelopen jaren, Jebroer niet van zijn stuk te brengen is en zijn plaats in de muziek business veroverd heeft. Fans van Jebroer zijn dat voor het leven. Op het album staan bekende hits als 'Engeltje', die een Multi Platina status heeft, en 'Marathon' samen met Anita Doth van 2Unlimited. Daarnaast is de meer recente hit 'Flitsmeister' te horen, die binnen een paar dagen méér dan 1 miljoen views op YouTube kreeg. Uiteraard zijn er ook nieuwe tracks op het album. In aanloop naar 4 en 5 mei verscheen al de single 'Soldaat' in samenwerking met Paul Elstak en Dr Phunk. Tevens staan er onder andere samenwerkingen met Jeugd van Tegenwoordig, Mr. Polska en Outsiders op het album. Vandaag wordt tegelijkertijd met het album de single 'Superheld' uitgebracht. Op deze unieke collab tussen Jebroer, Wesley Klein en Snelle komen wederom verschillende muziekwerelden samen en zijn ook de kinderen van Jebroer te horen. Zowel 'Jebroer 4 Life' als 'Superheld' komen uit via ROQ 'N Rolla Music en zijn vanaf vandaag op alle online streamingplatformen te beluisteren.

Internationaal
Jebroer hard bezig met een internationale carrière. De artiest heeft al jaren veel succes in België. Daarnaast zijn de tracks 'Marathon', 'Engeltje', 'Leven Na De Dood' en 'Kind Van De Duivel' inmiddels vertaald naar het Duits. Hij is hiermee al zeer succesvol bij onze Oosterburen, maar veroverd ook Oostenrijk en Zwitserland.

Jebroer: "Na mijn vorige album ELF11 ben ik voornamelijk bezig geweest mezelf te ontwikkelen in de Freestyle scène. Hier haal ik heel veel nieuwe energie en creativiteit uit. Ik maak muziek zonder grenzen en breng verschillende werelden bij elkaar. Je houdt ervan of je haat het, maar ik heb mijn eigen straat gecreëerd in de muziek bizz en daar kun je moeilijk omheen. De vraag naar een album werd dan ook groter en ik besefte dat er eigenlijk nooit iemand een zelfde soort album heeft uitgebracht. Daarom heb ik mijn laatste hits bij elkaar gezet en heb ik mezelf in de studio opgesloten met mensen waar ik inspiratie van krijg. Het eindresultaat hiervan is het Jebroer 4 Life album. Als je eenmaal met me bent is dat 4 Life. En niemand gaat dit stoppen. Nooit."


Bekijk de videoclip van 'Superheld'

Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits. In november 2016 verscheen het album ELF11, die inmiddels een Gouden Plaat heeft ontvangen. Op ELF11 staat onder andere de megahit 'Kind Van De Duivel' samen met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft meer dan 30 miljoen views, stond op #1 in de iTunes Top 10 in België en heeft een Tripel Platina Status. De opvolger 'Engeltje' kreeg binnen een dag meer dan 1 miljoen views op YouTube en is inmiddels ook Dubbel Platina. Samen met Duitslands meest succesvolle dance-act Scooter en producers Rät 'N FrikK bracht Jebroer de track 'My Gabber' uit. Vervolgens scoorde hij samen met Anita Doth van 2Unlimited een hit met het nummer 'Marathon'. In hetzelfde jaar volgde wederom een succesvolle release met 'Hatsikidee' met Outsiders. Het nummer 'Leven Na De Dood' heeft inmiddels de Gouden Status. Samen met Gers Pardoel maakte Jebroer het nummer 'Malu', speciaal voor zijn schoonzusje met het syndroom van Down. Er ontstond flink wat commotie rondom de in scène gezette videoclip van 'Polizei' en ook zijn meest recente track 'Flitsmeister' ging viraal. De videoclip stond lange tijd in de YouTube Trending lijst en haalde binnen een week meer dan 1 miljoen views.

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 65798, 65100, 60976}
Oh, oh, oh, net even de laatste tracks geluisterd, wat een bak ellende zeg, zal dus wel weer populair worden....