Partyflock
 
­ Nederland

Laatste informatie omtrent Hardshock Festival

anoniem gepubliceerd op
Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover, Hardshock Festival! De organisatie heeft er super zin in, de locatie ligt er prachtig bij, het weer ziet er FANTASTISCH goed uit! Lees hieronder alle praktische informatie die jij als bezoeker moet weten!

Time-Table + Floorplan
Vorige week heeft de organisatie de Time-Table al gepubliceerd echter zijn er nog een paar wijzigingen doorgevoerd. Heb jij hem gemist of wil je nog even puzzelen? Bekijk de meest up-to-date time-table inclusief bijbehorende plattegrond.

Weersverwachting
Het weer ziet er werkelijk prachtig uit voor a.s. zaterdag! Als we Weeronline moeten geloven gaat het zaterdag 23 graden worden en schijnt de zon volop gedurende de dag. Perfect festival weer als je het ons vraagt ;)

Openingstijden
Het festivalterrein gaat op zaterdag 1 juni al open om 10:30 uur. Vanaf 11:00 is er in elke area muziek te horen en om 23:00 uur eindigt het festival.

Ticketverkoop
De ticketverkoop voor Hardshock Festival gaat hard! Tickets voor Hardshock Festival zijn nog steeds te koop en kosten slechts €39,50 (ex. Fee). Voor de late beslissers is er ook een deurverkoop. Tickets aan de deur kosten €50,-.

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd voor Hardshock Festival is 16 jaar. Neem ten alle tijden je ID-kaart mee, hier gaat namelijk om gevraagd worden.

Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet met ons te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie. Helaas is de selfie-stick niet toegestaan op Hardshock Festival.

Kluisjes
Er zijn op Hardshock Festival voldoende (elektronische) kluisjes aanwezig. We hebben twee verschillende formaten. Kleine kluisjes á €7,- per stuk en Grote kluisjes á €9,- per stuk. De kluisjes kunnen zowel cash als per pin betaald worden.

Pinnen
Het is mogelijk om te pinnen op Hardshock Festival. Er zijn voldoende pinapparaten aanwezig, zowel bij de entree, kluisjes, merchandise stand als bij de muntenverkoop.

Navigatieadres
Kom je met de auto naar Hardshock Festival? Het exacte navigatieadres is: Luttenbergerweg, Haarle, Hellendoorn.

Parkeren
Kom je met de auto naar Hardshock Festival? Vergeet dan niet vooraf je parkeerticket online te bestellen voor slechts €10,-. Wanneer je dichtbij het festivalterrein komt raden we aan om de borden te volgen.

Shuttleservice
Er rijden tussen 11:00 en 00:00 uur pendelbussen vanaf CS Nijverdal naar het festivalterrein en weer terug. Ongeveer om de 20 minuten vertrekt er een bus vanaf het CS Nijverdal. Shuttlebus tickets kosten online slechts €8,- en op het station zelf zijn de kosten €10,-.

Eten en Drinken
Het is niet toegestaan eten en/of drinken mee te nemen op het festivalterrein. Iedereen wordt bij binnenkomt vriendelijk verzocht etenswaren en drinkwaren weg te gooien.

Zero Tolerance
De organisatie conformeert zich aan het lokale beleid van de politie. Dit is 'zero tolerance'. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de politie.

Merchandise
Ben jij een echte Hardcore liefhebber? Dan mag jij de Hardshock merchandise niet missen! Check NU de Hardshock webshop en bestel je items vandaag nog op onze website! Op het festival zelf is ook een grote merchandise stand aanwezig waar jij direct alle (nieuwe) producten kunt zien en kunt kopen.

Line-up