Partyflock
 
­ Nederland

Gloednieuw Festival In Den Haag Gericht Op Lokale Samenwerking en Cultuur met een internationale uitstraling

gepubliceerd door , op
De La Haye Festival
17 mei 2019
Vanaf zaterdag 31 augustus is Den Haag een mooi festival rijker. De La Haye Festival is een evenement in de nazomer, met een verfrissende programmering met de focus op zonnige en groovy House, Disco en Urban. Voor dit project zullen er verschillende partijen uit Den Haag de krachten bundelen in de vorm van meerdere stages, een belevingsmarkt en muzikale samenwerkingen.

De organisatoren zijn tevens de organisatie achter Free Your Mind Festival in Arnhem (ca. 15.000 bezoekers) en Nazomeren Festival in Groningen. "Omdat het aanbod in festivals in de stad Den Haag nog bescheiden is vonden we het nodig om iets toe te voegen wat er nog niet is. Dit festival zal zich richten op een gevarieerde programmering van Tech-house, Disco en Urban muziek met veelbelovende artiesten van dit moment en internationale bekendheden. We willen een podium geven aan alle culturele ontwikkelingen die op dit moment aan het broeien zijn in de stad. De intentie is om dit festival uit te laten groeien tot één van de grote festivals waar Den Haag trots op mag zijn."

De locatie wordt de Wow Zone wat voor deze speciale gelegenheid omgebouwd wordt tot festivalterrein. Een uniek terrein te midden van de industrie op de Binckhorst. Wij zijn er erg blij mee dat er weer een festival bijkomt wat echt voor en door de stad is! Al het nieuws op het gebied van samenwerkingen en culturele projecten zal te volgen zijn op hun social media.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 27 Mei 13:00.