Partyflock
 
­ Nederland

Ben je bij deze KINGS Edition van 7th Heaven op 27 april ook weer van de partij

gepubliceerd door , op
7th Heaven
24 april 2019
Feest7th Heaven · The Kings Edition
Datumzaterdag 27 april 2019
LocatieOscars Site
Helaas is Club Rodenburg, op last van de burgemeester, voor 1 jaar gesloten en worden de populaire 7th Heaven feesten tijdelijk verplaatst naar Club Oscars in Raamsdonksveer met ook andere openingstijden, namelijk van 21:30 uur tot 04:00 uur

Bij deze speciale Kings Edition op 27 april is er GRATIS ENTREE voor zowel de dames als de heren tot 23:00 uur. Een lekkere binnenkomer, en daar komt nog eens een gratis welkomstdrankje bij evenals verfrissende ijsjes en vers gesneden fruit. Voeg daarbij ook nog een flinke lijst met populaire en geweldige DJ's, de leuke en mooie danseressen, knallende Co2 effecten, confetti, een schitterende lasershow en opzwepende Mc en je hebt het perfecte recept voor een heerlijk nachtje 7th Heaven samen met je vrienden en vriendinnen in één van de leukste clubs van Midden Brabant op dit moment, Club Oscars in Raamsdonksveer!

Hoe populair de 7th Heaven feesten inmiddels zijn bleek ook afgelopen editie weer, toen 7th Heaven vierde dat dit feest alweer 6 jaar in Club Rodenburg wordt gehouden. Het was een gezellige drukte met drie zalen vol lachende en genietende bezoekers. De foto's van deze Anniversary editie kun je terugvinden op de Facebook pagina van 7th Heaven. Hieronder vind je alvast de aftermovie van de vorige editie van 7th Heaven jubileum editie @ Club Rodenburg



Line-up 7th Heaven Kings Edition, zaterdag 27 April
  • Area 3
  • Nederland house, techno, downtempo, trance, psy


Red je het niet om vóór 23:00 uur binnen te zijn, dan haal je het beste vooraf al je kaartje voor maar € 10,- in de voorverkoop. Aan de deur kost een kaartje voor 7th Heaven € 17,50. Voorverkoop is dus zeker veel voordeliger!

Zet 7th Heaven op 27 april dus vast in je agenda, dan kan er niets tussen komen. Houd je van een lekker feestje op zaterdag dan zit je bij Club Oscars in Raamsdonksveer goed die dag.

Zien we jou ook weer lekker genieten bij deze geweldige 7th Heaven feesten?