Partyflock
 

Timetable bekend én laatste tickets voor 18-uurse Koningsdagmarathon bij de Westergasfabriek van Cartel en Westerunie

gepubliceerd door , op
flyer Cartel Kingsday
Het Westerpark in Amsterdam is dit jaar voor de vierde keer het toneel van de langste Koningsdagviering van de stad. Met een breed scala aan (inter)nationale house- en techno-artiesten keert het Amsterdamse Cartel op 27 april terug naar de Westergasfabriek om zowel binnen, buiten, overdag als in de nacht ruim 5000 bezoekers te ontvangen.

Binnen, buiten, dag & nacht
Gedurende 18 uur, van 12:00 tot 06:00, voelen Amsterdammers en bezoekers van de hoofdstad zich de koning te rijk bij de Westergasfabriek. Overdag, tot 20:00, kunnen feestgangers zowel op het Klönneplein voor het Westergasterras, als binnen in de Westerliefde terecht voor een indrukwekkend legioen aan elektronische muziekhelden. (Inter)nationale house- en techno-artiesten waaronder Kerri Chandler, Steffi, Marcel Fengler, Benny Rodrigues en DJ Assault staan klaar om de bezoekers vanaf het middaguur tot het ochtendgloren te vermaken.

Na 20:00 verplaatst het feest zich naar binnen en vullen de Westerunie, Westerliefde en het Transformatorhuis zich met de beats van ruim 15 artiesten uit binnen- en buitenland. Muziekliefhebbers worden op hun wenken bediend; de laatste DJ verlaat zijn draaitafels rond 6 uur in de ochtend.

Mooi weer garantie
Het lijkt erop dat het prachtig weer gaat worden maar mochten de weergoden de stad niet goedgezind zijn, dan verplaatsen de feestelijkheden zich gedurende de dag ook alvast naar binnen. Met de beschikbaarheid van de Westerliefde, Westerunie en het Transformatorhuis geeft Cartel zijn bezoekers de unieke garantie op mooi weer. Of dat nou buiten op het zonnige plein is of onder de warme lampen van de zalen.

Line-Up
Het Amsterdamse Cartel komt dit jaar met grof geschut naar het Westergasterrein. De volgende muzikale grootheden uit binnen- en buitenland betreden op 27 april het podium:

Dag (12:00 - 20:00): Kerri Chandler * DJ Assault * Tenzers * Vic Crezée b2b Jan van Kampen * Pieter Jansen * Woody '92

Nacht (20:00 – 06:00): Steffi * Marcel Fengler * Benny Rodrigues * Sandrien b2b Carlos Valdes * Titia * Pablo Discobar Soundsystem * Mino Abadier * Job Sifre * KI/KI * Woody '92 * Makcim & Just Pete * De Dupe * Kennedy * B2B2B

Tickets
Bezoekers hebben bij Cartel Kingsday de keuze uit een dagkaart (12:00 – 20:00) voor €20, een nachtkaart (20:00 – 06:00) voor € 22,50 of een marathonkaart (12:00 – 06:00) voor € 40,00.
Muziekliefhebbers uit Amsterdam en omstreken kunnen dit jaar weer koninklijk genieten bij Cartel. De uitverkochte edities van afgelopen jaren trokken jaarlijks ruim 5000 bezoekers. De laatste tickets voor Cartel Kingsday zijn nu te koop via de online shop.