Partyflock
 

Dutchweek Festival 2019 - 360 Bar, Le Monde, Malaysia & Jackie

gepubliceerd door , op
Het aftellen is begonnen, de ski's gaan uit het vet, de snowboards worden in de wax gezet en de outfits al in de wintersport koffer. Maar… vergeet ook zeker je partymood niet, want het Dutchweek Festival 2019 is bijna een feit! Vanaf zaterdag 27 april t/m vrijdag 3 mei. Dit jaar 'MUCH' bigger, better & harder met maar liefst 4 locaties waar alle Dutchweek Festival partygangers terecht kunnen: 360 Bar, Le Monde, Malaysia en Jackie!

Dit jaar zal het Dutchweek Festival de lead nemen in de organisatie van de gehele week op de 4 verschillende locaties. Dit betekent een breder en dikker programma voor de volledige week in de 4 genoemde locaties. Dit geldt dus ook voor Malaysia [die dit jaar gewoon weer geopend zal zijn], wij als organisatie pakken de gehele week voor onze rekening en dus niet maar 3 avonden. 360 Bar is bekend met het 7 daags feest, net als Le Monde op haar terras maar natuurlijk ook tot in de late uurtjes binnen. Vanwege de toenemende drukte tijdens de Dutchweek in Val Thorens hebben we dit jaar er ook nog een extra zaak eraan toegevoegd, Jackie!

De programmering voor 7 dagen verdeeld over álle 4 de locaties is inmiddels volledig bekend en met wrijvende handen en vol trots maken we deze aan jullie bekend. Wie waar staat, maken we in de week zelf bekend uiteraard dmv een volledig en overzichtelijk programma:


Kaartverkoop is inmiddels nog steeds in volle gang en we stevenen af op een uitgedoste Val Thorens met een oranje invasie tijdens het Dutchweek Festival 2019.

De beschikbare tickets tot nu toe
  • All acces Passe Partout – UITVERKOCHT
  • 360 Bar Passe Partout – 49,50 [fase 3]
  • Malaysia Passe Partout – 35,-
  • Le Monde Terras Passe Partout – UITVERKOCHT
  • Jackie at Night Passe Partout – 25 euro

Let op! Voor elke zaak worden een x aantal dag tickets beschikbaar gesteld, het betekent dus niet dat als iets uitverkocht je er niet in kunt komen.

Het ook kan betekenen dat een locatie vol is en we je dus willen verzoeken om 1 van de andere locaties te bezoeken.

De all in reizen zullen dit jaar niet meer aangeboden worden door ons, wij verwijzen jullie naar alle aanbieders die er op dit moment op de markt zijn.