Partyflock
 

Dimitri Vegas & Like Mike naar 7th Sunday Festival

gepubliceerd door , op
Op Pinksterzondag 8 juni, van 13.00 tot 01.00 uur, staat het festivalterrein De Roost in Erp (bij Veghel) in het teken van het 7th Sunday Festival – The Seventh Symphony. In totaal worden voor de elfde editie 15 stages gebouwd, waarop meer dan 120 artiesten staan geprogrammeerd. Onder meer Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Nervo, Fedde Le Grand, Claptone, Lil Kleine, Kris Kross Amsterdam, Michel de Hey en vele anderen hebben hun komst naar Erp bevestigd.

7th Sunday Festival, dat wordt geproduceerd door Par-T, is een allround music festival met vrijwel alle genres van de elektronische muziek: EDM, Harderstyles, Urban, House, Techno, Techhouse, Deephouse, Eclectic, Big Room, Trap, Hip Hop, Live, Disco, R&B en Reggae. De SLAM! Stage is dit jaar groter dan ooit, terwijl SLAM! ook aanwezig is met een studio en zorgt voor een live registratie. Verder verschijnt de nieuwe Club Seven, nieuwe area met Big Room, House, Future & Deep House en Eclectic. The High, keert terug op zijn vertrouwde plek (The Mountain), waar men kan genieten van 'The best of 15 years of House'.

Naast de verschillende stages is er onder de noemer The Playground een creatieve zone, die dit jaar is uitgebreid met heerlijk eten, workshops en andere activiteiten. Bovendien wordt het Meijerijstadsplein gebouwd: een volledig dorp met een live podium dat zorgt voor een echt dorpsgevoel. Dit wordt gepresenteerd in samenwerking met de nieuwe hosting partner, Studio Achterwerk

De kaartverkoop voor 7th Sunday Festival is inmiddels geopend. Het festival vindt altijd plaats op Pinksterzondag, zeven zondagen na Pasen. Het is ieder jaar met 40.000 bezoekers uitverkocht. Productent Par-T heeft diverse prijzen gewonnen met het concept, waaronder 'Grand Festival 2018' van Festivalchart.

Een greep uit de artiesten van 7th Sunday Festival 2019
Dimitri Vegas & Like Mike, W&W, Nervo, Fedde Le Grand, Claptone, Salvatore Ganacci, Lil Kleine, Kris Kross Amsterdam, Gunz for Hire, Frenna + 777 band, Maan, Karotte, Da Tweekaz, Kevin Saunderson, Julian Jordan, Ran-D, Tony Junior, LNY TNZ, Felix Da Housecat, Technasia, Afro Bros, Mr. Polska, ROD, The Shapeshifters, Sander Kleinenberg, Mike Williams, Freddy Moreira, Michel de Hey, Zonderling, Code Black, Roog b2b Erick E.

3 opmerkingen

Beetje jammer dat die DVLM zo vaak geprogrammeerd worden.­ 7th Sunday sowieso, altijd een gaaf festival geweest maar met dit soort lineups wordt het hem niet helaas.­ Natuurlijk ze trekken publiek dus ik snap het wel, maar er heerst wel een 'love/hate' cultuur rondom die jongens.­
ThemcQ
Artiest Exodus

Uitspraak van Dan Raven op vrijdag 12 april 2019 om 12:06:
Beetje jammer dat die DVLM zo vaak geprogrammeerd worden.­ 7th Sunday sowieso, altijd een gaaf festival geweest maar met dit soort lineups wordt het hem niet helaas.­ Natuurlijk ze trekken publiek dus ik snap het wel, maar er heerst wel een 'love/hate' cultuur rondom die jongens.­

Omdat ze hun fame hebben gekocht in de dj mag toch ?

Uitspraak van ThemcQ op vrijdag 12 april 2019 om 15:07:
Omdat ze hun fame hebben gekocht in de dj mag toch ?

Ik neem aan dat je refereert aan de love/hate cultuur? Ze hebben oprecht duizenden fans, maar ik heb ook met eigen ogen gezien hoe de promoteams met ipads rondliepen op tomorrowland. Dat ze op dat festival goed geprogrammeerd worden vind ik meer een slechte eigenschap van TML. En ten slotte vind ik hun muziek/sets ook 3x niks, helemaal nu ze al die hiphop troep op hun eigen podium zetten.