Partyflock
 

Edwin Evers Band live op de Parade tijdens Archery2019

gepubliceerd door , op
De Edwin Evers Band is toegevoegd aan het programma van Archery2019. Op donderdag 13 juni verzorgt de band van voormalig Radio 538-dj Edwin Evers een spetterend liveoptreden in 's-Hertogenbosch. Het concert van de Edwin Evers Band vindt net als een deel van het programma van Jazz in Duketown, muziekfeest Hart voor muziek en natuurlijk de finales van de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten 2019 plaats in de speciale Archery2019 Arena op de Parade.

Edwin Evers Band
Edwin Evers stopte vorig jaar na 21 jaar met zijn populaire ochtendshow op Radio 538. Onder andere om meer tijd te hebben om zelf muziek te maken. De Edwin Evers Band bestaat uitsluitend uit topmusici, waarbij Evers zelf zorgt voor de zang en de drums. De band speelt hits uit het de jaren 80,90 & van nu. De muzikale vrienden weten al ruim 17 jaar van elk optreden een ongekend feest te maken, waarbij een avond 'uit je dak gaan, dansen & feest der herkenning' garant staat!

Wolter Kroes
Het voorprogramma van het concert van de Edwin Evers Band wordt verzorgd door Wolter Kroes, die met hits als 'Ik ben je prooi', 'Ik heb de hele nacht liggen dromen…' en natuurlijk 'Viva Hollandia' ongetwijfeld zorgt voor een heerlijk begin van een prachtige zomeravond waarbij volop gedanst, gezongen en gefeest kan worden. Kaarten voor het concert van de Edwin Evers Band kosten 16,50 (inclusief servicekosten) en zijn te koop via .­wkhandboogschieten.­nl.

Archery2019: verbinding van sport en cultuur
Het concert van de Edwin Evers Band en Wolter Kroes is niet het enige optreden in de Archery2019 Arena op de Parade. In het Pinksterweekend is de Parade het podium voor Jazz in Duketown, terwijl op woensdag 12 juni het gratis muziekfeest Hart voor Muziek plaatsvindt. Tijdens de finales van de WK handboogschieten op 15 en 16 juni zijn er bovendien optredens van Top Secret, een drum corps uit Zwitserland beroemd van de Royal Edinburgh Military Tattoo.