Partyflock
 

Labyrinth Club haalt groots DJ duo Pan-Pot uit Berlijn naar Music Dome.

gepubliceerd door , op
Na een succesvolle eerste editie van Labyrinth Club in de Music Dome te Kerkrade is het tijd voor meer. Niemand minder dan het bekende Berlijnse techno dj-duo is de headliner van de tweede editie van het nieuwste event dat plaats zal vinden op vrijdag 3 mei.

Het beste uit Berlijn
Pan-Pot is een gevestigde naam uit Berlijn, het kloppend hart van de technoscene. Het dj- en producersduo wordt gevormd door Tassilo Ippenberger en Thomas Benedix. Tijdens deze editie maken ook grote namen als Bart Skils en Benny Rodrigues hun opwachting.

Groeiende technoscene
Met Labyrinth Club On Tour voegt Music Dome het technogenre toe aan hun reeds veelzijdige evenementenlocatie. Het succesvolle startschot hiervoor werd gegeven op 30 december met een show van Amelie Lens. Een groot succes: de 2300 beschikbare kaarten waren in een mum van tijd uitverkocht.

Dankzij de samenwerking voor het concept kan Music Dome inspelen op de groeiende populariteit van technomuziek in Limburg. Wereldwijd wint het genre aan populariteit, en ook Limburg blijft niet achter. Music Dome is met Labyrtinth Club een van de grootste uitgaansgelegenheden met bekende techno-dj's in de regio.

Meer informatie
De kaartverkoop voor de tweede editie start op donderdag 11 april 18.30 via labyrinthclub.­be.