Partyflock
 

RADION verandert in house tempel tijdens Koningsnacht

gepubliceerd door , op
flyer Kingsnight
House Legends neemt RADION flink onder handen tijdens Kingsnight. De naam van de organisatie spreekt boekdelen. House zal centraal staan. De diverse vormen van het genre zullen door de drie verschillende zalen van RADION te horen zijn. Hiervoor heeft House Legends de lokale partijen Our Society en Unmute uitgenodigd. Verspreid over 3 ruimtes zullen de organisaties met 16 DJ's de kwalitatieve house scene van Amsterdam 8 uur lang vertegenwoordigen.

Het evenement vertegenwoordigd ook het eerbetoon van RADION aan de house clubnachten waar een intieme en verbindende sfeer centraal staat. Terwijl de grote zaal voorzien is van stevige en pompende house door Deetron en Beesmunt Soundsystem, geeft Our Society de Bovenkamer van RADION een soulvolle kleur met Jamie 3:26 en Byron The Aquarius.

De vruchtbare grond van Amsterdam brengt uiteraard ook sterke lokale DJ's. Mairo Nawaz, Wendel Sield, Ici Sans Merci, Julien Simmons en Tim Zwerver zijn slechts een greep van het intieme onderonsje. Want Unmute host de vernieuwde Benedenkamer van RADION onder andere met Lieke Trienekens, Vai Vai Collective en Anansi.

Het plaatje en het bijkomende geluid lijkt compleet om het weekend van Koningsnacht en -dag een juiste start te geven.

Line-up