Partyflock
 

Heaven Open Air breidt uit naar twee dagen

gepubliceerd door , op
Dit jaar vindt Heaven Open Air voor de vijfde keer plaats op het P6 Terrein in Heerenveen. Het festival breidt uit naar twee dagen. De woensdagavond zal in het teken staan van de 90s & 00s met artiesten zoals 2 Unlimited & Mental Theo. De donderdag kan de bezoeker genieten van Heaven Open Air zoals men gewend is. Met als absolute headliner een 60 minuten durend liveoptreden van Nederlandse popprijs winnaar Ronnie Flex & Deuxperience.

Voor het eerst worden ook op de woensdagavond (29 mei) de deuren geopend voor "Heaven Open Air Back To The 90s & 00s". Een avondje "Terug naar Toen" met liveoptredens van 2 Unlimited, Mental Theo & The Party Animals. Kaartjes zijn te koop voor slecht € 17,50 ex fee op heavenopenair.­nl

Donderdag 30 mei kunnen de bezoekers genieten van het vertrouwde "Heaven Open Air". Voor de vijfde keer haalt de organisatie weer nationale top acts naar Heerenveen. Verdeeld over vier area's kunnen de bezoekers dansen op de muziek van o.a. Ronnie Flex & Deuxperience, Bizzey, Warface, Johnny 500, DJ Paul Elstak, D-Block & S-te-fan, Deetox, Nafthaly Ramona & Hato.

Naast muziek is er nog veel meer te beleven; foodtrucks, entertainment & aankleding. Extra aandacht is er dit jaar voor eten, er is een breed scala aan foodtrucks waar men heerlijk gevarieerd en biologisch kan eten.

Over Heaven Open Air
Heaven Open Air is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Noord-Nederland. Ieder jaar beleven duizenden feestgangers een onvergetelijke dag op het P6 terrein in Heerenveen. Naast een hele reeks aan Nederlands beste Dj's is er nog veel meer te beleven. Een dag vol geluksmomentjes, feest, verrassingen en spektakel.!