Partyflock
 

Guy J kondigt We Are Lost Festival 2019 aan

gepubliceerd door , op
De zomer begint vroeg dit jaar met de tweede editie van Lost & Found's; We Are Lost Festival op 18 mei 2019! De manier waarop Guy J's label verandert is ongekend, met behulp van gelijkgestemde artiesten wordt er iets bijzonders neergezet. Na een zeer succesvolle editie in Amsterdam in 2018 is besloten om dit door te zetten in 2019, dit keer met andere artiesten..

Het specifieke geluid van het label zorgt voor constante herkenning vanuit de geselecteerde artiesten. Voor deze editie verwelkomt Guy J een aantal nieuwkomers in de scene, zoals 1979, Talee, Zeta en opkomende artiesten Kasper Koman en Mees Salomé. Balans is belangrijk in alles dat we doen, en daarom wordt de line up aangevuld met onder andere Eli Nissan, Jeremy Olander, Roy Rosenfeld, Guy Mantzur, Henry Saiz en het Duitse duo Super Flu. Dit belooft een van de highlights te worden!

Guy J
"De Line up voor één van de stages op We Are Lost Festival is een collectie van producers en ik heb enorm respect voor hun werk. Met deze namen kunnen we het publiek het beste in de electronische muziek laten horen dat de visie van het label weergeeft."

Henry Saiz
"Ik ben al enorm lang vrienden met Guy en ik vind het waanzinnig wat hij doet, één van mijn persoonlijke hoogtepunten was zijn set op We Are Lost vorig jaar. Wanneer je waanzinnige muziek met een fantastische plek en het beste publiek ter wereld combineert, kan het niet fout gaan. Het wordt een feest om nooit te vergeten!"

Eli Nissan
"Ik ben zo blij dat ik deel mag uitmaken van dit jonge festival van mijn favoriete label Lost & Found. Ik kijk er enorm naar uit om jullie allemaal op We Are Lost Festival 2019 te zien!"

Kasper Koman
"Ik ben enorm enthousiast om de We Are Lost line up te mogen aanvullen op een van mijn favoriete plekken in Nederland. Ik tel de dagen af!"

We Are Lost 2018 kreeg vanuit de hele wereld fantastische reacties, de voorspelling is dat dit aankomende editie alleen maar beter wordt! De locatie Thuishaven is een van Amsterdam's meest geboekte plekken en de reden daarvoor is overduidelijk. Het decor, de verscheidenheid en urban sfeer dragen enorm bij aan het festivalgevoel. We raden je aan om het zelf te komen ervaren!

Line-up