Partyflock
 

I AM HARDSTYLE The Label

gepubliceerd door , op
afbeelding I AM HARDSTYLE The Label
OrganisatieI Am Hardstyle Site
Na talloze succesvolle evenementen, een complete merchandise lijn en een gelijknamig album, werd het tijd voor meer. Met trots presenteren we jullie het nieuwe label: I AM HARDSTYLE, niet alleen een merk maar een platform voor Brennan Heart en artiesten: Aftershock, ANDY SVGE, Blademasterz, Code Black, Galactixx, Rebourne, The Pitcher en Toneshifterz.

I AM HARDSTYLE is al een tijdje een begrip in de industrie en wordt gezien als een hechte familie, waarin artiesten elkaar supporten en het team nauw samenwerkt om het beste uit het merk te halen. Met allerlei hostings over de hele wereld en de eigen evenementen, is I AM HARDSTYLE het snelst groeiende merk in de industrie, dus was het label opzetten een logische stap.

Het label heeft een duidelijke visie en daarmee slaat de tekst in het I AM HARDSTYLE 2019 anthem de spijker op zijn kop: 'I AM.. The most powerful combination of words, for what you put after them shapes your reality..'

De eerste release op het label was het album 'Show Your True Colors' van Brennan Heart en het gelijknamige anthem voor I AM HARDSTYLE. De komende periode zitten volgepland met top notch releases van onder anderen: Aftershock, Rebourne, ANDY SVGE en The Pitcher.

5 opmerkingen

actief
Mooie verzameling voor de niet zo boeiende namen dus.­ Handig!
Denk dat fabian een zeer goede zet heeft gedaan en met dit label een statement is voor de huidige rommelige harder-styles scène, hardstyle moet weer hardstyle worden en publiek is momenteel zeer verdeeld en ook vaak ontevreden! Brennan heart zet dus een zeer goede en zeer ambitieuse stap,en denk dat hij met zeer veel inspanning en de juiste motivatie, het absoluut gaat redden, maar een opvolger voor bijvoorbeeld wake up met the prophet, gothfather off hardstyle is ook iets wat er best bij mag en een grote wens van zeer veel hardstyle liefhebbers is......­ Maar....­ Complimenten voor hardstyle dj nummer 1.­ Mr brennan heart!

Uitspraak van Hardstyle lover! op vrijdag 5 april 2019 om 21:54:
Maar....­ Complimenten voor hardstyle dj nummer 1.­ Mr brennan heart!

Zegt de DJ mag toch iets anders over. :x
pcies..­ BH is meer de koning vd commerciele skihutcarnavalhardstyle...­
Wat een originele kut naam voor een label.­