Partyflock
 

Armin van Buuren en Lucas & Steve slaan handen ineen voor nieuwe single

gepubliceerd door , op
De muziekindustrie verandert continu, en om aan de top te blijven staan moet een artiest blijven innoveren. Zowel Armin van Buuren als Lucas & Steve weten precies wat daarvoor nodig is en dat blijkt uit hun nieuwe zomersingle: 'Don't Give Up On Me'. De plaat, die vandaag gelijktijdig met de music video is uitgekomen, is de allereerste samenwerking tussen Armin van Buuren en Lucas & Steve.

'Don't Give Up On Me' is een zomersingle die het publiek direct aan het dansen krijgt. De aanstekelijke vocalen van Josh Cumbee, die eerder met Armin van Buuren werkte aan diens vorige zomerhit ('Sunny Days'), lenen zich perfect voor de dansbare ritmes en zachte gitaartonen van 'Don't Give Up On Me'. Met deze combinatie laten Armin van Buuren en Lucas & Steve zien waarom zij aan de top van de scene staan.

Armin van Buuren: "Ik heb er zo van genoten om met deze jongens samen te werken. Ik kende Josh al van zijn geweldige bijdrage aan 'Sunny Days' en ik wilde altijd al een plaat maken met Lucas & Steve, simpelweg omdat het bijzonder getalenteerde gasten zijn. Ik heb een fantastische tijd gehad met hen in de studio en ik denk dat dit zeker te voelen is als je luistert naar 'Don't Give Up On Me'. Ik ben superblij met het resultaat."

Lucas & Steve: "Vanuit vroeger zijn we geïnspireerd door Armins muziek; we hebben allebei lp's van hem thuis liggen. We vinden het dan ook echt te gek dat we nu samen een track met hem hebben geproduceerd en op zo'n wijze onze muziekstijlen hebben gecombineerd. We zijn mega trots op deze plaat"Josh Cumbee: "Ik ben ontzettend blij met de release van 'Don't Give Up On Me' met Armin en Lucas & Steve. Het maken van de plaat was een ongelooflijk avontuur, van de innige schrijfsessies tot de geweldige productie tot het schieten van een supervette music video. Ik ben vereerd om dit proces samen met deze legende te hebben mogen doorlopen en ik hoop dat iedereen deze plaat net zo vet vindt als wij."