Partyflock
 

Spinnin' TV bereikt 25 miljoen subscribers + wint International Dance Music Award voor Best YouTube Channel

gepubliceerd door , op
afbeelding Spinnin' TV bereikt 25 miljoen subscribers + wint International Dance Music Award voor Best YouTube Channel
OrganisatieSpinnin' Records Site
Nederlands platenlabel Spinnin' Records heeft deze week de bijzondere mijlpaal van 25 miljoen subscribers op YouTube gehaald. Onder de naam Spinnin' TV is dit kanaal uitgegroeid tot een van 's werelds grootste muziek kanalen, én winnaar van de International Dance Music Award voor Best YouTube Channel, gisteravond uitgereikt tijdens een feestelijke IDMA award show in Miami.

De uitreiking van de IDMA's wordt wereldwijd gezien als een van de hoogtepunten van de jaarlijkse Winter Music Conference (WMC) in Miami. Het is tevens de langstlopende award-ceremonie die internationaal gefocust is op elektronische (dans)muziek. Tijdens deze 33e editie van de IDMA's, gisteravond op Miami Beach, viel Spinnin' Records meerdere malen in de prijzen.

De Hilversumse platenmaatschappij won de IDMA voor Best YouTube Channel, die werd gewonnen door Spinnin' TV, een populair kanaal dat deze week toevallig de mijlpaal van 25 miljoen subscribers haalde.Naast deze prijs won Spinnin's Zuid-Afrikaanse ster-dj Nora En Pure de IDMA voor Best Female Artist (House).

Spinnin' Records stond deze week al volop in de belangstelling tijdens de Miami Music Week met een groots opgezet, vijfdaags evenement: Spinnin' Hotel. Deze vond plaats van woensdag tot en met zondag, met elke dag een pool party, waar grote namen als Oliver Heldens, Robin Schulz, Sander van Doorn en vele andere headliners op het podium stonden.