Partyflock
 

Armada Music levert drie namen voor de billboard dance players-lijst van 2019

gepubliceerd door , op
afbeelding Armada Music levert drie namen voor de billboard dance players-lijst van 2019
OrganisatieArmada Music Site
Het populaire Amerikaanse muziekoutlet Billboard stelt al geruime tijd jaarlijks haar eigen lijst samen van de meest invloedrijke figuren uit de dancemuziekindustrie, en ditmaal staan er maar liefst drie namen in van de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music. Vorig jaar maakte CEO Maykel Piron al zijn opwachting in de lijst van Dance Power Players en dat blijkt nu pas het begin te zijn.

Eerder dit jaar breidde Armada Music op grote schaal uit in enkele van 's werelds belangrijkste dancemuziekterritoria (waaronder de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk) en dat bleek niet zonder resultaat. De platenmaatschappij, die te boeken staan als 's werelds grootste independent dancemuzieklabel, scoorde niet alleen een aantal grote hits in deze gebieden, maar levert nu dus ook drie namen voor de Billboard-lijst van Dance Power Players: CEO Maykel Piron, COO Nadine van Bodegraven en de Amerikaanse radiopromoter George Hess.

"Het is natuurlijk fantatisch voor ons om dit jaar bij Billboards Dance Power Players te horen," vertellen Maykel Piron, Nadine van Bodegraven en George Hess, "maar naast het individuele aspect staat dit natuurlijk vooral symbool voor de kracht van ons gehele team. Met hun hulp and die van onze artiesten en partners hebben we onze positie als 's werelds grootste dancemuzieklabel kunnen versterken en onze groei op alle fronten door kunnen doorzetten door nog meer vette acts en labels te tekenen en ons merk wereldwijd uit te bouwen. De toekomst ziet er momenteel rooskleurig uit voor ons, en daar zijn we heel veel geweldige individuen dankbaar voor."

Naast de onthulling van de Dance Power Players van 2019 onthulde Billboard vandaag ook de resultaten van hun eigen Top 100 van dancemuziekartiesten, de Billboard Dance 100. Dit jaar werden er bijna een kwart miljoen stemmen uitgebracht, en maar liefst zes Armada Music-artiesten wisten een plekje in de lijst te bemachtigen: Armin van Buuren (#16), Afrojack (#31), W&W (#52), 3LAU (#72), Loud Luxury (#78) en Lost Frequencies (#86).