Partyflock
 
­

Friendzz The Boatparty

gepubliceerd door , op
flyer Friendzz
FeestFriendzz · The Boatparty
Datumzaterdag 22 juni 2019
LocatieRederij Docks Site
OpstapplaatsParkhaven, Rotterdam
Op zaterdag 22 Juni is het zover en trapt het house concept Friendzz af in Rotterdam. Een avond uit met het beste wat housemuziek te bieden heeft. Een avond waar jullie bij willen zijn en waar het enige echte housegevoel. intimiteit, het samen zijn met vrienden, dansen en genieten centraal staat. De uplifting sound van Friendzz zal deze zomeravond te vinden zijn op de mooiste partyboot van Nederland. Docks 1. Een avond vol klasse, stijl en echte houseliefhebbers. Genietend van de zomer met een drankje in jullie handen op het boven deck (met geluid) of dansend op de unieke hoge dansvloer op het beneden deck. het kan gewoon. Vanaf 20.00 word het één al gezelligheid aan boord van ons friendzzship. De boot zal aanmeren aan de Parkhaven waar jullie tussen 20.00 – 21.00 kunnen opstappen en waar de boot rond 01.30 uur weer zal terugkeren (dan gaan we nog door tot 02.00 uur) zodat jullie de volgende dag nog fris en fruitig van jullie zondag kunnen gaan genieten. Friendzz start natuurlijk met een heerlijke line up: Funkerman, Tess, Diephuis, IIlfort Grantz, Flier, Miss Bunty & Cherokee on Perucssion. Verwacht deze avond zowel de nieuwste houseklappers maar natuurlijk mogen de klassiekers niet ontbreken. Een avond die gaat draaien om de liefde voor housemuziek.

Funkerman is de eerste topper die Friendzz als headliner op prime time programmeert en jullie mee gaat nemen op zijn reis door de house. Wie kent zijn klassieker "3 minutes to explain" niet. Van Ibiza tot alle grote festivals kom je hem tegen. Op deze avond vaart hij mee door de havens van Rotterdam. De volgende dame zal jullie direct met haar uitstraling en draaikunsten betoveren. Deze dame heeft house in haar bloed zitten en jullie gaan tijdens Friendzz kennismaken met de sound van.. Tess! Stond ze deze maand nog op Soho in Barcelona en afgelopen jaar op diverse festivals en de Gaypride, vanaf nu wordt ze een vaste waarde van Friendzz. Tess is in the House! De volgende is een graag geziene DJ onder het house publiek. Diephuis is geen onbekende meer in het Rotterdamse. Vanavond zal hij een speciale Friendzz set als afsluiter uit de speakers laten knallen. Wat een ware beleving gaat worden. Illfort Grantz is de derde man die staat te trappelen om aan boord te komen. Deze geliefde Rotterdammer zal alle bezoekers weer laten genieten van zijn unieke en indrukwekkende sound. House met dikke basslines en heerlijke vocalen. Als laatste hebben we een echte man van de klassiekers aan boord die onder de house liefhebbers bekend is van de dansvloer maar ook achter de pioneers gaat zorgen dat stilstaan tijdens Friendzz geen optie is. Flier zal de avond starten en jullie dus bij binnenkomst meteen meenemen en dit alles natuurlijk for the love of housemusic.

Al met al een avond om in je agenda te zetten, jullie tickets op tijd in huis te halen en naar uit te kijken. Een ware beleving gaat het worden. Met op de achtergrond de mooiste stad van Nederland die op het moment van varen nog in volle bedrijvigheid is. Een heerlijke zomeravond op de Maas van Rotterdam. Zoals het hoort tijdens een boatparty. Wat er verder nog staat te gebeuren aan boord houden we geheim en weet je alleen als je deze avond aanwezig bent.

Opstappen
Tussen 20.00 – 21.00 uur aan de Parkhaven (bij de Euromast) te Rotterdam

Kluisjes en Garderobe
Aan boord zullen er kluisjes en een garderobe aanwezig zijn.

Early duck tickets / Regular duck tickets
Vanaf Maandag 25 Maart om 19.00 uur zullen er 100 EARLY DUCK tickets verkrijgbaar zijn voor Euro. 15,00 incl. fee via Friendzz.­nl Zijn deze uitverkocht dan starten de regular duck tickets en deze kosten Euro. 19,50 incl. fee.