Partyflock
 

DJ! Producers! Dancefair is dit weekend!

gepubliceerd door , op


Dancefair 2019

Dit weekend is Dancefair en jouw toegang tot de wereld van 'electronic music'. De thuisbasis van en voor iedereen die draait, produced of instrumentalist is. Dancefair is het platform om jezelf te ontwikkelen met meer dan 200 masterclasses van top-notch producers, DJ's en music professionals. 120 artiesten uit de dance, techno, urban, deephouse, future house, trap, bass en hardere stijlen zullen acte de presence geven. Denk aan Martin Garrix, Mike Williams, Mesto, Frontliner, Degos & Re-Done, CMC$, Maarten Vorwerk, John Christian, Luca Pretolesi, Cristian Varela (ES) en vele anderen. Maar ook de top van music professionals zal aanwezig zijn zoals boekers, promotors en managers. Onderwerpen variëren van productie-masterclasses, componeren en arrangeren, mixen en masteren en DJ-technieken, evenals seminars over (artist) branding, sociale media en motivatie.

Check het 250-delig programma hier

60 labels zoeken nieuw talent
Dancefair is ook jouw kans om ontdekt te worden tijdens de Demodrop. Een unieke mogelijkheid om persoonlijke feedback te krijgen op je muziek van 's werelds grootste platenlabels zoals Spinnin' Records, Armada, Revealed, Scantraxx, STMP RCRDS en vele anderen.

Vette beursvloer
Ook is er op de Dancefair de beursvloer met duizenden vierkante meters aan dj en producer gear om te bekijken, te testen en te kopen met mooie kortingen. Alle relevante dj merken zijn aanwezig zoals Pioneer, Native Instruments, Allen & Heath, Roland, Korg en meer dan 100 andere 'music maker brands'.

Ben je op zoek naar informatie om een carrière in de muziekindustrie te beginnen? Of heb je serieuze plannen om je eigen platenlabel of clubnacht te beginnen? Dancefair is de ultieme bron voor de muziekprofessional van morgen.