Partyflock
 

Techno Indoor Daytime Festival in de Hemkade Zaandam op 30 maart

gepubliceerd door , op
flyer Enigma
FeestEnigma · Demystify yourself at the Hemkade
OrganisatieEnigma
LocatieNorth Sea Venue Site
Datumzaterdag 30 maart 2019
WinactieEnigma actie, gesloten
StadZaandam
Op zaterdag 30 maart pakt Enigma grootser uit dan ooit met 4 area's in de Hemkade Zaandam! Egbertlive, Ringolive, VNTMlive en Precursorlive maken hun opwachting op de Live Techno Main Stage. 'Muzikaliteit ten top,' aldus de organisatie. Voor het grovere geweld maken Ziza, Løbster, Grace Dahl en Diøn hun opwachting op de Digital Terror Stage waar het niet hard genoeg kan. Tot slot zal er ook nog een Secret Stage te ontdekken zijn, waar Techhouse op het programma staat. Ook de artiesten voor deze stage worden secret gehouden.

Demystify yourself. Gelijkheid, samenhorigheid, zelfontplooiing en purisme zijn de vier elementen welke je op 30 maart bij de vier area's van Enigma kunt ontraadselen. Demystificeer jezelf en de trip van het leven. Tevens komen deze 4 elementen terug in het logo en zorgen ervoor dat het publiek op zoek gaat naar zichzelf. Samen ontraadselen we en genieten we van elkaar en Techno.

Grote namen gemixt met opkomende helden
Om helemaal op zoek te gaan naar jezelf staan op de Live Techno Main Stage artiesten als EgbertLive, RingoLive, VNTMlive en PrecursorLive. Zij nemen je mee op muzikale live-trip zodat jij geheel in de setting naar het onbekende kunt stappen. Voor wie liever tot grootse hoogte wilt stijgen met heftiger geweld zijn op de Digital Terror Stage o.a. ZIZA, Løbster, Grace Dahl en Diøn te vinden. Voor wie helemaal op zoek wilt naar zichzelf is er ook nog een Secret Stage te ontdekken.

Van Kerkrave naar de Hemkade Zaandam
De organisatie is altijd op zoek naar locaties met iets extra's. Zo is Enigma vooral berucht van de illegale en inmiddels legale kerkraves in Beverwijk. Deze raves zijn ontstaan in 2016, waarna het inmiddels uitgegroeid is tot grootste techno-organisatie boven het kanaal. Door de hogere capacteit van de Hemkade wilt de organisatie ook Zaandam en Amsterdam laten ervaren hoe het er bij Enigma aan toe gaat en hoe het is om jezelf te demystificeren.

Tickets: Laatste 6 Enigma Events waren uitverkocht!
Enigma heeft een grote aanhang en de tickets gaan hierdoor alweer hard. Het evenement vindt plaats op zaterdag 30 maart 2019 van 13:00 – 23:00 uur in de Hemkade, Zaandam. Check het evenement op Facebook of haal je tickets direct. Als je wilt gaan moet je niet langer wachten. De vorige 6 events van Enigma waren allemaal uitverkocht. Klik hier voor meer informatie."