Partyflock
 

Roog & Erick E @ the Laundry Room tijdens Fabbrica in Rosso op 6 april.

gepubliceerd door , op
flyer Fabbrica in Rosso
FeestFabbrica in Rosso · Classxx
OrganisatieBLSSD Site
LocatieCHV Noordkade Site
Datumzaterdag 6 april 2019
StadVeghel
Back to the old days of the Laundry Room. The Laundry Room is een uniek concept van BLSSD events waar je op hoog toerental meedraait in het bonte wasprogramma van kleurvaste House & Techhouse.

Kreukvrij weglopen, is geen optie. In de Laundry Room sta je gegarandeerd non-stop op de dansvloer: duurzaam maar zeker niet energiezuinig! Maak je zelf dus op voor de aanstekelijke knisperende (Tech)House tunes die je op volle toeren door de hele wasstraat begeleiden in onze sfeervolle area.

Van aankleding, de biologerend ronddraaiende visuals op de LED schermen, de frisse Laundry Room babes, tot en met het "Strijk a pose" moment samen met je 'matties en/of schatties' voor onze Laundry fotograaf. Doing your laundry was never before so much fun!

Dus voel je vrij om al je vuile was buiten te hangen, want je bent in goed gezelschap. De house helden Roog en Erick E zullen samen met Orson Welsh, Dalamrumah en Andrew Summer 7 uur lang zorgen voor de lekkerste house beats van toen tot nu.

Main area Fabbrica in Rosso classxx
In de main area van Fabbrica in Rosso classxx, komen Nederlands beste Classxx dj's. Classxx Godd Marco V is namelijk van de party en legend Marcel Woods komen met Classxx Koning Francois samen de roodgekleurde fabriek op zijn kop zetten.