Partyflock
 

Dance D-Vision wordt driedaags festival

gepubliceerd door , op
flyer Dance D-Vision
FeestDance D-Vision · The Future is Ours
OrganisatieDance D-Vision Site
LocatieBevegemse Vijvers
Datumvrijdag 2 augustus 2019
StadZottegem
FeestDance D-Vision · The Future is Ours
OrganisatieDance D-Vision Site
Datumzaterdag 3 augustus 2019
FeestDance D-Vision · The Future is Ours
OrganisatieDance D-Vision Site
Datumzondag 4 augustus 2019
Het populaire festival wordt sinds 2011 georganiseerd op het festivalterrein van de Bevegemse Vijvers en trok tijdens de afgelopen editie 20.000 bezoekers uit heel België. In 2019 vindt Dance D-Vision plaats in het weekend van 2, 3 en 4 augustus.

Nieuw vanaf dit jaar is een uitbreiding op zondag met meerdere podia. Dit biedt bezoekers nog meer de gelegenheid om het festivalterrein te ontdekken, op zoek naar hun favoriete artiesten. Vanaf 2019 zijn ook de openingstijden van het festival verruimd. Op zaterdag kan er vanaf 12 uur 's middags tot 3 uur 's nachts gefeest worden. Op zondag openen de deuren opnieuw op de middag en sluit het terrein om 23 uur.

Gratis buurtfeest
Op vrijdag 2 augustus start het festival met een pre-party om 18 uur, exclusief voor de kampeerders én met gratis toegang voor de buurtbewoners van het festival in Zottegem. Meer informatie zal via een persoonlijke uitnodiging volgen.

Thema
Dit jaar is het thema 'The future is ours'. Verwacht je aan een verbluffend decor met futuristische special effects. Dance D-Vision is een totaalbeleving, waarbij de organisatie een droomwereld wil creëren waar bezoekers even al hun zorgen kunnen vergeten.

Artiesten
De eerste topnaam op de affiche is de immens populaire Lil Kleine. Hij staat zondag op de mainstage geprogrammeerd. In totaal komen er meer dan honderd artiesten, die vanaf nu wekelijks bekend gemaakt worden via de social media van Dance D-Vision.

Tickets
Voor een dagticket betaal je op zaterdag € 67,5 en op zondag € 65. Combitickets kosten € 95. VIP-tickets kosten € 130 per dag, met gratis streetfood all day and night inclusief. Wie twee dagen als VIP komt, betaalt daar € 220 voor. In deze eerste wave zit in elk ticket voor 30 euro aan drank en eet tokens inbegrepen!

Tickets en de line-up zijn te vinden op dance-d-vision.­be.