Partyflock
 

Lost Frequencies brengt track uit met Ierse zanger Flynn · Recognise

gepubliceerd door , op
Felix De Laet van Lost Frequencies is nog maar net terug van zijn Amerikaanse tour, maar zit duidelijk niet stil. Na het grote success van #1-hit 'Like I Love You' (met Indie-lievelingen The NGHBRS) en 'Crazy' met Zonderling, de meest gespeelde track op Nederlandse radio in 2019, brengt hij onder zijn label Found Frequencies nu de onweerstaanbare 'Recognise' uit in samenwerking met de Ierse zanger Flynn.

Luister naar Lost Frequencies feat.­ Flynn - Recognise

Lost Frequencies verkreeg in no-time de sterrenstatus door het reusachtige succes van zowel zijn baanbrekende solo tracks als de vele samenwerkingen met veelbelovende vocalisten en producers. Voor 'Recognise' richtte hij zich op de akoestische gitaarplukken en sensuele vocalen van Flynn, om die vervolgens te mengen met zijn eigen herkenbare, tropische invloeden. 'Recognise' is zonder twijfel het zoveelste catchy nummer waarbij introspectieve teksten, inheemse houtblazers en studiogestuurde percussies samensmelten tot een broeierige pophit.

Het Found Frequencies-label werd door Felix De Laet gelanceerd in 2018. Onder het label wordt meer dan alleen de muziek van Lost Frequencies uitgebracht. Ook aanstormende talenten krijgen hier een warm welkom, waarvan Flynn de meest recente aanwinst is.